OKUMA OCTANA SPIN 255 CM 10 40 GR / okuma vsystem 300 cm 10 40 gr. ikisinden birini almak istiyorum fakat karar veremedım . daha cok tatlı su da avlanacağım durgun sular da da lüfer e atabilirim . tavsiyelerinizi paylasın lütfen.. teşekkürler
Her iki kamış da bende var ve kullandım. Vsystem 240 10-40 ama Octana çok kuvvetli ve kaslı bir yapıya sahip ve daha serttir. kötü yanı dengeyi tam hesaplayamamışlar bu nedenle bileği yoruyor. Yalnız ağır yemleri atmada üstüne yoktur. Birde gücü insana güven veriyor. V sytem ise daha zarif olmasına rağmen kuvveti oldukça tatminkar sahteye aksiyon verme daha kolay ayrıca hafif yemleri atmada (7 gr için oldukça başarılı ) daha iyi. Konforuda daha üst seviyede. Sonuç olarak ben V systemi aldığımdan dır octanayı elime almadım. almayada niyetim yok çünkü konforu düşük bileği yoruyor ve daha ağır. Not: Octanın ilk halkası daha küçüktür. Ona uygun klips remikson Ym 3005 8 veya 10 numrası
Fiyat 240 cm için pahalı daha üstü için normal bence. V system ince bir kalmıştır 7 gr sahteleri rahat atıyor yeni esnemesi iyi 300 cm alacaksan 10-40 esnekliği ile ağır sahteleri kontrollü atamıyabilirsin ( tahmindir ). 300cm için 20-60 daha iyi sanki. 10-40 alacaksan 270 veya 240 al derim. Wtd içinde daha iyi olur.
Hayırlı olsun Ben V system den çok Memnun kaldım halada memnunum. kafa karıştırmak gibi olmasın ama bu ara shimano fiyatları geri çekti ona da bakabilirsin yada kullanıcı deneyimleri alabilirsin. Yalnız bir kamış daha alacak olsan 240 boyunda ya v system alırım yada alumınıa alırım ondan da çok memnun kullanıcıları
abi 2.70 10-40 vsystem i 150 liraya alcam fıyat uygunmu acaba. shımano ya da bakıcam ama aklıma yatan vsystem. bana . alabalık lüfer ceksin yeter abi.