ODA NE KIRMIZI BENEKLİ....

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında kırmızıbenek tarafından paylaşıldı.

1. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    sazan 5 kilo, 37 cm k.benekli alabalık
    Evet arkadaşlar ben dün gece ki dağ alası maceramı anlatacam. evet yanlış duymadınız dün gecekiii
    dün gece 'rüya' görüyorum. şu an karstayım ama kastamonuda sıkıldığımızda gitttiğimiz orman içi bir suda ve hiç dağ alası yakalayamadığım gök alanın olduğu bir deredeyim. sürekli av yaptığım murat ve mustafa yanımda. üçümüzde oltalarımızı aynı gölcüğe atmış çekerken benim kaşığı balık öyle bir kapıyorki ... sarıyorum balık benden daha güçlü sanki. en sonunda balığı alabiliyorum ve bir bakıyorum kırmızı benekli dağ alası ancak bir tuhaflık var balığın kafası yok... ki bu esnada uyandım...
    UYANDIĞIMDA RÜYA GÖRDÜĞÜMÜ ANLADIĞIMDA NE İLGİNÇTİRKİ AKLIMA FORUMDA İMZASINI HATIRLADIĞIM FAKAT ADINI HATIRLAMADIĞIM BİR ARKADAŞIN İMZASINDAKİ YAZI GELDİ ... O YAZI ŞÖYLE İDİ (Hayalinizde yaşattığınız balığı rüyanızda görürseniz iki basit seçeneğiniz vardır.
    Ya tekrar uyuyup balığı rüyanızda görmeye devam etmek veya uyanıp rüyanızdaki balığı yakalayabilmek için peşinden gitmek)
    bende malum alabalık sezonu değil.. karsta tipi boran mecburen uyuyup o balığın tamamını görmeye çalıştım ama nerde....
    evet arkadaşlar inanmayacaksınız ama dün gecem böyleydi... alabalıksız geçen 6 ayda demek ki artık bu halede gelinebiliyormuş.
    rüyamı ufakta olsa tebessüm ettirebilmek için balıkçı dostlarımla paylaştım. NASIL OLSA ŞAFAK 25 DEĞİLMİ ARADAŞLAR... SAĞLICAKLA KALIN

2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Allah seni ruyalarina kavustursun, vatan hizmetini bitirip tez gunde sevdiklerine kavusman dilegiyle.

Ruyada balik gormek kismet isaretidir.Sana demek ki guzel bir kismet var.Hem bu oyle kafayla, akillada gelmeyecek.damdan duser gibi onune cikacak...:)

Insallah ozlem duydugun kirmizi beneklilerden donunce, sirkulerin izin verdigi mikatrlarda essiz kismetin de olur.

Saglicakla kal...

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Kastamonulumusun Burak,ben oralıyımda

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Ne güzel rüya, söz çok hoşmuş,çok beğendim...

5. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    bu rüyalar bu ara benimde derdim.ciddi anlamda uyku sıkıntım var.kar bi kalksın yerden hemen koşucam kasna merama.sonrada turnaları kovalıyacam.ama ruyaları durdurmak lazım :)

ayrıca vedat ustam cok güzel memleketiniz var. Azdavay'a yakın zamanda bi ziyarette bulunucam.cok begendim orayı.rica etsem azdavay deresi hakkında bikaç kelime edermisiniz.

6. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    :) :) Benzer bir rüya da dün ben gördüm. Demekki alabalıksızlık tavan yapmış durumda. Allah yardımcımız olsun.

7. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Hayırdır inşallah :)

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D:D:D Kafasız bir balık görmek demek. Kafası çalışmayan bir dağ alası denk gelirse anca onu yakalayacaksın demek gibi geldi bana.
    Ben hiç kafası çalışmayan bir levreğe denk gelmedim, bizim buradakiler kefal yiyip, omega 3 ala ala zehir gibi olmuş keratalar. Kandıramıyorum bir türlü. :D

Rüyalarınızdaki balığa kafalı olarak kavuşmanız dileklerimle, rastgelsin... :)

9. Tarık ERSAL

Tarık ERSAL Tarık ERSAL

En İyi Avı:
    YANGELE BALIKÇI MODU :-))
    Burak kardeş,

Umarım rüyalarına giren güzele tez zamanda kavuşursun. ;)

Ben de aşağıdaki deyişe bayılırım.

HİÇ BİR ALABALIK BİR KEZ YAKALANACAK KADAR DEĞERSİZ DEĞİLDİR. :thumb:

10. 33022

33022

Nuri Abi duymasın Muharrem Abi, bak sonra gene başlar Hocam hep rüyada görüyorsun bu balıkları diye.Boncuk makarnadan girer, sazandan çıkar ondan sonrası malum.Ama sana söz ilk fırsatta birlikte o alayı yakalayacağız.Ayağım ugurludur benim...

11. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Benimde su aralar mirmir var aklimda surekli internette mirmir raporlarina bakiyorum baliga gidiyorum ama mirmir yok 2gun once gordum ruyamda yakaladigimi:D Hayirli teskereler arkadasim

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    :D :D

Dostum.;)

Korkarım sen yetişene kadar hocam hepten unutacak. Rüya işin son kısmıydı. Sonrası; "balık mı? O da ne?" modu. Eline tuttursan da tanımayacak.:eek:

Bana öyle geliyor ki bu hafta dananın kuyruğu kopacak. Değişmeyen o kadim gerçekle bir kez daha ve de son kez yüzyüze gelince beni Tortumun gölüne mi atar yoksa hemen oracıkta boğar mı bilemeyeceğim.:eek:

Misnalarını doğrayıp, kamışı-takımı da taşa çalarak rahatlayacak, aha da buraya yazdım.:eek:

13. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    Yok vedat abi kastamonulu değilim 12 yıldır orda yaşıyordum. eşim oralı oğlum orda doğdu o yüzden yarı oralı sayılırım. oralar gerçekten bir cennet. memuriyet dolayısı ile karstayız ama gelecek yıl kastamonuya geri dönücem nasipse. kastamonunun neresinden abi sen.

14. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    çok teşekkürler hüseyin bey rüyamı hayra yorduğunuz için. Bereketli avlar sizinle olsun

15. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    İnşallah abi

16. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    yorumunuz için teşekkürler yener bey. hay Allah yanlış anlaşılmışım. şafak 26 derken alabalık avına kalan süreyi kastetmiştim. İnşallah sizde rüyanızdaki avlarınızı tez zamanda gerçekleştirirsiniz

17. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    :D :D :D Yok, yok Nuri Abi yapar mıyım öyle şey? Ama biliyorsun -söylemiştim- benim rüyalar çıkar: Bu hafta dananın kuyruğu olumlu manada kopabilir. İçimde bir umut var.;) reeling

18. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    İnşallah, inşallah! Artık işimiz bu gidişle, uğura, şansa, tılsıma kaldı zaten:D Bir an önce gel de bitsin bu hasret.

19. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Umut?

Benim içimde de bir milyon yüz bin baloncuk (pardon, umut ) var ama, aması var işte neylersin?:eek:idk

20. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hocam rüya/nda 'kuyruğu kopmuş dana' görmek nedir acep?:confused: