Ödemiş Gölcük devamı

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında furumar tarafından paylaşıldı.

1. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    sevgili balık avı sakinleridaha önce açmış olduğum gölcük konusu dahilinde devamını geleceğini söylemiştim cumartesi sabahı izmir Tireden yola çıkarak 70 km gibi sarp bir yoldan sonra cennet mekanına vardık hava durumu ödemişte 40 dereceyi gösterirken bulunduğumuz yerde hava 20 derece civarındaydı biraz geç olmasına rağmen o an için elimde bulunan tek oltave 4 kasnak oltayı ya nasip diyerek attım kısa bir süre geçmesine rağmen çanlar çalmaya başladı ve yorumu sizlere bırakıyorum ama bir gün yolunuz ödemişe veya bozdağa düşerse mutlaka gölcüğe uğramadan geçmeyin balıktan ziyade temiz havası insana yetecektir diye düşünüyorum

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 30 Haziran 2008
  2. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Selamlar, balıkların türünü yazar mısınız. Eskiden gölcükte çok iri yayınlar çıkardı. Hala var mı.

3. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    selamlar sevgili Kerem bunlar bunlar düz sazan olması lazım içinde bir kaçtane yerli yani gölcüğe ait sazanda var dediğin gibi eskiden çok büyük yayınlar çıkardı ama şimdi pek çıktığnı görmedim

4. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Teşekkürler. Daha iri avlar yakalamanız dileğiyle...

5. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    teşekkür ederim küçükleri oğlum kamış ile yakaladı amaç eli alışsın

6. balikci

balikci

Ali ağabey tebrik ederim, çocukluğum orada geçmiştir, muazzam bir manzara var gerçekten, tabiki dev yayın balıkları hikayesinide sürekli anlatırlar oralarda, efsane olmuştur.. şimdilerde "nerde o eski yayınlar" diye söylentiler olur oralarda.. gölcüğün bende ayrı bi yeri vardır.

Bu güzel fotoğraflarla eski anılarımı tekrardan tazelediğiniz için teşekkür ederim :)

Rast gele.

7. odemisliefe

odemisliefe Gürkan

Favori Kamış:
    kasnak
    vay topragım:) tebrıkler abı guzel av olmus golcugede doyum olmaz hanı devamını dılerım

8. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    Gürkan teşekkür ederim ben gölcüğe hersene gidiyorum fakat resin çekmek aklıma hiç gelmemişti bundan sonra inşallah bu güzellikleri site arkadaşlarımla paylaşacağım inanki bir tireli olarak gölcük v bozdağın dağ kakusuna bayılıyorum o manzara zaten insana yetiyor görüşmek üzere

9. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Ali selam çok güzel bir doğa güzel bir yer yeni fotoğrafları bekliyoruz. Bu arada limit altı sazanları oğlana geri bıraktırsaydın keşke .Oğlunda iyi bir amatör balıkçı olarak kuralları küçükten öğrenmeye başlardı ;)

10. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    selamlar küçükleri bende geri atmak isterdim ama oğlumun yakaladığı ilk balıklar olduğu için onu kırmak istemedim ama sonra ona işin doğrusunu anlattım oda bana hak verdi yeni paylaşımlarda buluşmak üzere

11. ottomanofthefisherman

ottomanofthefisherman vehbi ortaç

ali abi yalnız git en oralara

Bu Ali abi var ya Ali abi sadece kendisi gider Gölcüğe adam bi sende gel der ama nerde hep kendi yakalıcak ona inat bende gidecem bu pazar

12. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    kardeşim Vehbi benimde gölcüğe gitmem süpriz oldu ama uzak değiliz beraber gideriz tekrar ama şimdi yeni bir organinazyon peşindeyiz belkide bir grup oluşturup denize balığa gidecek gibiyiz sende bize katılırsın

13. ilker çetin

ilker çetin ilker

Favori Kamış:
    fiber ve makaralı olta
    En İyi Avı:
    3 kg pullu sazan
    soru

ya abi ben sen gibi anılarımı paylaşmak istiyorum bu mesajları nasıl ve nereye yazıyoruz ben daha yeniyim de

14. ilker çetin

ilker çetin ilker

Favori Kamış:
    fiber ve makaralı olta
    En İyi Avı:
    3 kg pullu sazan
    abi biraz hızlı cevap yazarsan sevinirim

15. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    ilker kareşim açacağın konunun bölümünü bulup yani av resmini koyacaksan fotoğraflar bölümüne gelip sol üstten yen konu diyorsun gerisi oluyor zaten fotoğraf eklemek içindehttp://imageshack.us/ adresinden yararlanıyorsun resmin boyutunu ayarlayıp kopyalıyorsun bu konu fotoğraflarım bölümünde anlatılıyor umarım yardımcı olmuşumdur

16. duman035

duman035 zekeriya

Favori Kamış:
    Protackle Enduro Trolling Kamış 165cm
    Favori Makine:
    STELLA 20000SW ve BLUE ROSE 1,83 MT 160-420 GR JIG KAMIŞ
    En İyi Avı:
    9 Kg Levrek
    Abicim merhaba konuyu uzun bir zamandan sonra aktif etmiş oluyorum kusura bakma :) yeni gördüm paylaşımlarınızı. Gölcükte balığa gitmeden önce ne tavsiye edersin. Ne tür olta takımı götürülür ne tür yem götürmem gerekir yardımcı olursan çok sevinirim.

17. haylaz_34

haylaz_34 fazlı

sülük veya solcan cok güzel solcan cıkardıgımız yer vardı ovakent yolunda ödemişten cıkarken mezarlıgı gectikten sonra yanılmıyosam 400m ileride solda peynir veya süt yapan yer var onun bıraktıgı suyun içinde yaklaşık 20 25 cm solcanlar cıkarırdık

18. haylaz_34

haylaz_34 fazlı

öncelikle selam bişi sorcam bende ödemişte 7 sene kaldım orda herkesin bir lakabı vardır yoksa benim tanıdıgım ali abimi kıvırcık alimi yoksa sarı alimi