sevgili balık avı sakinleridaha önce açmış olduğum gölcük konusu dahilinde devamını geleceğini söylemiştim cumartesi sabahı izmir Tireden yola çıkarak 70 km gibi sarp bir yoldan sonra cennet mekanına vardık hava durumu ödemişte 40 dereceyi gösterirken bulunduğumuz yerde hava 20 derece civarındaydı biraz geç olmasına rağmen o an için elimde bulunan tek oltave 4 kasnak oltayı ya nasip diyerek attım kısa bir süre geçmesine rağmen çanlar çalmaya başladı ve yorumu sizlere bırakıyorum ama bir gün yolunuz ödemişe veya bozdağa düşerse mutlaka gölcüğe uğramadan geçmeyin balıktan ziyade temiz havası insana yetecektir diye düşünüyorum
selamlar sevgili Kerem bunlar bunlar düz sazan olması lazım içinde bir kaçtane yerli yani gölcüğe ait sazanda var dediğin gibi eskiden çok büyük yayınlar çıkardı ama şimdi pek çıktığnı görmedim
Ali ağabey tebrik ederim, çocukluğum orada geçmiştir, muazzam bir manzara var gerçekten, tabiki dev yayın balıkları hikayesinide sürekli anlatırlar oralarda, efsane olmuştur.. şimdilerde "nerde o eski yayınlar" diye söylentiler olur oralarda.. gölcüğün bende ayrı bi yeri vardır. Bu güzel fotoğraflarla eski anılarımı tekrardan tazelediğiniz için teşekkür ederim Rast gele.
Gürkan teşekkür ederim ben gölcüğe hersene gidiyorum fakat resin çekmek aklıma hiç gelmemişti bundan sonra inşallah bu güzellikleri site arkadaşlarımla paylaşacağım inanki bir tireli olarak gölcük v bozdağın dağ kakusuna bayılıyorum o manzara zaten insana yetiyor görüşmek üzere
Ali selam çok güzel bir doğa güzel bir yer yeni fotoğrafları bekliyoruz. Bu arada limit altı sazanları oğlana geri bıraktırsaydın keşke .Oğlunda iyi bir amatör balıkçı olarak kuralları küçükten öğrenmeye başlardı
selamlar küçükleri bende geri atmak isterdim ama oğlumun yakaladığı ilk balıklar olduğu için onu kırmak istemedim ama sonra ona işin doğrusunu anlattım oda bana hak verdi yeni paylaşımlarda buluşmak üzere
ali abi yalnız git en oralara Bu Ali abi var ya Ali abi sadece kendisi gider Gölcüğe adam bi sende gel der ama nerde hep kendi yakalıcak ona inat bende gidecem bu pazar
kardeşim Vehbi benimde gölcüğe gitmem süpriz oldu ama uzak değiliz beraber gideriz tekrar ama şimdi yeni bir organinazyon peşindeyiz belkide bir grup oluşturup denize balığa gidecek gibiyiz sende bize katılırsın
soru ya abi ben sen gibi anılarımı paylaşmak istiyorum bu mesajları nasıl ve nereye yazıyoruz ben daha yeniyim de
ilker kareşim açacağın konunun bölümünü bulup yani av resmini koyacaksan fotoğraflar bölümüne gelip sol üstten yen konu diyorsun gerisi oluyor zaten fotoğraf eklemek içindehttp://imageshack.us/ adresinden yararlanıyorsun resmin boyutunu ayarlayıp kopyalıyorsun bu konu fotoğraflarım bölümünde anlatılıyor umarım yardımcı olmuşumdur
Abicim merhaba konuyu uzun bir zamandan sonra aktif etmiş oluyorum kusura bakma yeni gördüm paylaşımlarınızı. Gölcükte balığa gitmeden önce ne tavsiye edersin. Ne tür olta takımı götürülür ne tür yem götürmem gerekir yardımcı olursan çok sevinirim.
sülük veya solcan cok güzel solcan cıkardıgımız yer vardı ovakent yolunda ödemişten cıkarken mezarlıgı gectikten sonra yanılmıyosam 400m ileride solda peynir veya süt yapan yer var onun bıraktıgı suyun içinde yaklaşık 20 25 cm solcanlar cıkarırdık
öncelikle selam bişi sorcam bende ödemişte 7 sene kaldım orda herkesin bir lakabı vardır yoksa benim tanıdıgım ali abimi kıvırcık alimi yoksa sarı alimi