arkadaşlar bana gündüz sazan yakalama tekniği husunda bilgi verir misiniz? Yazın bana çok lazım olacak
Güzel sazan. Peki hangi Gölcük'ten yakalandı bu sazan? Merak ettim de. Bir de nasıl yakalandı, ne yem kullanıldı v.s. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ödemiş-Gölcük Manzaraları Ödemiş ilçesinin Gölcük Yaylası'nda 1987 yılında kurulmuş 4 hektarlık bir alandır. Denizden yükseklik yaklaşık 1100 metredir. Erken Miosen döneminde tektonik hareketlerle oluşan 90 hektar genişliğinde ve maksimum 5 metre derinliğinde gölün manzarası çok güzeldir. Bu gölde kereviy, sazan ve yayın balığı bulunmaktadır. Piknik sahası içinde, panaromik göl manzarası olan kır gazinosu, içme kullanma suyu, WC ile piknik üniteleri vardır. Günlük ziyaretçi kapasitesinin 200 kişi olduğu Gölcük piknik yerinin çevresinde 2-3 metre çapında tabiat anıtı kestane ağaçları tespit edilmiştir. Bunların altında Osmanlı Şehzadelerinin ders çalışmış olduğu rivayet edilir.
Paylaşım için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık. 2002-2003 yılları arasında ödemiş'te bulunmuştum. Anılarım canlandı gözümün önünde. Tekrar teşekkürler.
sevgili Sennur hanım burası Ödemiş GÖLCÜK sazanlar normal orta boy oltayla ve hazrlanmış kırmızı makarna ile yakalandı yakında kendi çekimlerimi ekleyeceğim