24.5 2005.Arkadaşım Özcan ile akşam 5de buluşup zeytinburnunda çimento fabfikasının iskelesinde istavrite çapari atmaya karar verdik.ben işyerinde onun gelmesini bekliyorum . Saat 5,yok, saat 6 hala yok bende kendisini cepten aradım bana hemen geliyorum dedi, saat 6.30 hala yok, millet arabada eve gitmek için beni bekliyor biraz daha geç kalırsa bende eve gideceğim saat 6.55Özcan geldi kendisine biraz sitemde bulundum.Alelacele sahile indik fakat Özcan rolantide takılıyor bu durum çileden çıkmama yetmişti. çünkü balık saat 7. 7.30 arası yapıyordu bu yarım saatte ne alabilirsek av o olacaktı. Olta atacağımız yer iskele ,oraya ulaşabilmenin yoluda fabrika arazisinden geçiyordu , ben kestirme olsun diye aşşağıya sarkarak inme yolunu seçtim fakat ters bir vaziyete geldim baktım kafa üstü yere çakılacağım, bende kendimi bilerek aşşağıya attım, yerden kalmak istediğimde sol kolum bana itaat etmiyordu , herhalde çıktı dedim kendi kendime .Ayağa güç bela kalktım fakat düşerken kafamıda yere çakmıştım 1.2 dakika sonra önce sağ daha sonrada sol gözüm açıkken göremez biri olmuştum ve bu esnada baygınlık geçirmek üzereydim. O anda çocuklarım aklıma geldi oğlum ismail sık dişini eline bakan 2 oğlun var dedim kendi kendime ,köpeklerin arasından fabrika arazisinden çıkıp arkadaşları yanına geldim ve hastaneye gittim çekilen röntgen sonucunda sol kolum dirsekten 1 bilekten 2 yerden kırılmıştı kolum bugün bile ağrı yapıyor keskin sirke küpüne zarar misali benim durumum
sağol Nuri bey. kim demiş gitmem, gidemem diye kol iki günlük alçıda iken hala istavrite tek kol ile çapari atıyordum.
Sağol Cemal kardeşim ,fakat hala acısını çekiyorum kış geldimi yada ağır birşeye zorladığımda dirseğimin ağrısı beynime vuruyor.
Sağol hemşerim Ahmet evet çok dramatik ve komik hallere düşüyoruz fakat bundan sonra dramatik hallere bende yer kalmadı bir misübet bin nasihatten iyidir derler.
ucuz atlatmışsın usta. aslında bizi öfkeleniren bir an önce takımı suya bırakma heyecanı. hesapta olmayan şeyler olunca böyle öfkeleniyoruz sonrada.....
Sağol Tuncer bey şeytanın bizimle işi olacağını düşünmüyorum çünkü o bile bizim işimize akıl sır erdiremez.
ismail abim ne yaptın kendine yaw bak abim sana kardeş tavsiyesi bi dahakine balıga gidicek adamları iyi seç başka birşey demem çünki benım de başıma geldi böyle olay allah korusun gelmiş geçmiş olsun bu arada kendine iyi bak mırmırcı ismail usta
Büyük geçmiş olsun.Buda bizim iş kazamız.Bazen yosunlu bir kayadan kayarız bazen iğneyi bi yerimize takarız bazende böyle olmadık bi yerden düşeriz.Yukarıda da bi arkadaşın yazdığı gibi hepsi oltayı biran önce suya salma telaşından.Buna benzer bi kazayı bende barajda turna peşinde kayaların üstünde seke seke koştururken yaşadım ayağım kayıp bi boşluğa girdi azdaha onu orada bırakıyordum.Ben sana oranla ucuz atlatım ama kendi payımada o olaydan dersimi çıkardım.Onun için şimdi diyorumki önce dikkatli ve sağlıklı olalım çünki balıklar hep orada....
Amin Emrah kardeşim, zaten o arkadaş ile artık balık avına gitmiyorum ne kadar ısrar etsede bana avdan zevk alan arkadaş lazım.
Teşekkür ederim . Balıklar ne kadar hep orada olduğunu bilsekte insan oğlu hep sabırsız ve tez canlı oluyor benda tezcanlı olmama yenik düştüm.