Bu gün saat 14.30 gibi oğlum hadi baba balığa gidelim dedi. bende zaten hazırdım avlak yerine vardık tam balık almaya başladık yağmur bastırdıyarım saat yağmur molası verdik 17.30 gibi avımızı sonlandırdık körfezin bize verdikleri bunlar işte
Tebrikler Recep abi, istavritler harika görünüyor, ellerinize sağlık, avlarınız daim ve bol olsun:thumb:
Ya içim gidiyor şöyle raporları gördükçe . İskenderun'da böyle kıyıdan çapari ile istavrit avlayamazmıyız bilgisi olan varmı. Bu arada tebrikler çok güzel bir av olmuş.
tebrikler Recep abi istavritlerin boylari da iyiymis masallah. afiyet olsun. avlak da bir o kadar zorlu gozukuyor resimlere bakinca. kayalik yosunlu ve kaygan. dibe takmadan ve dokmeden baliklari karaya almak da ustalik ister muhtemelen.
ayakkabi ve kova ile oranti aldigimda iri istavrit tabirine uyuyor kannimca begendim ten points from me
Teşekkürler Sennur hanım Teşekkürler sizinde nasibiniz olsun böyleleri Teşekkürler teşekkürler Aydın Teşekkürler hocam bizde baya ıslandık Teşekkürler Fatih sende yokla merayı Teşekkürler İsa kardeş.. Teşekkürler derin kısımlarda şansınızı deneyin derim. Teşekkürler Cemil Teşekkürler Erkan Teşekkürler evet istavritler baya iriydi Teşekkürler İlyas
afiyet olsun ve tebrikler güzel istavritler recep abi.. bende yarın merkeze yakın bir yerden deniycem işçıkışı bakalım kısmet artık,müsait olursan ara abi ben 5 gibi başlarım olta atmaya yakın bir yerde olucam görüşmek dileğiyle..