Sevgili Dostlar, balık yokluğundan dolayı uzun süreden beri ara verdiğimiz avlarımıza bu hafta biricik oğlum Baturalp ve sevgili arkadaşım Veysi ile yeniden başladık. Denize olan hasretimizi mis gibi iyot kokusunu içimize çeke çeke bitirdik. Oğlumla birlikte gece avı yapmaktan çekiniyordum, oğlumun çok ısrar etmesi ve ortada duran benim hala nasıl verdiğimi anlayamadığım sözümden ve hanımın cesaretlendirmesiyle Baturalp'i de bu ava dahil ettik. Baturalp, birlikte av yapacağımızdan ve geceyi botta geçirecek olmasından dolayı çok mutluydu yolda giderken sevinçten yerinde duramıyordu. Botta yatıp uyumak tüm geceyi denizde geçirmek onun için çok önemliydi. Cumartesi günü iftarda ve sahurda yiyeceğimiz erzak, bol soğuk su ve içeceklerin temini yapıldıktan sonra yola cıktık. Denizle karşılaştığımızda hava tahminlerinin tuttuğunu görünce sevindik, deniz adeta kocaman bir göl gibiydi. Avlak yerine varıp botu tonoza aldıktan sonra ilk yemlerimizi takıp oltalarımızı denizle buluşturduk. Ezanın okunmasıyla iftarımızı yaptık ardından ilk balığımızı yakaladık. [/URL Baturalp bottaki ilk gecesinde beni utandırıp bottaki yaşama çok iyi ayak uydurdu uyku ve tuvalet problemini çok iyi halletti. Gece boyunca balık ara ara devam etti. Balığın bu sıcaklarda az olacağını tahmin ederek yola çıkmıştık ama balık sabaha kadar devam etti ve biz yiyeceğimiz balığı tutabilmeyi başardık. Avda çektiğimiz bazı resimleri aşağıda görebilirsiniz. Bu avda olta takımı şöyleydi; beden ve köstekleri 0,22 misinadan hazırladım, kullandığımız iğne mustad 1521 5 nolu iğne iskandil ağırlığı 30 gr. Bu gece tutabildiğimiz en büyük balık Saldığımız onlarca küçük balıktan bir tanesi Dönüş yolunda Baturalp'in teklifiyle güzel bir koyda demir atıp yüzdük. Sabahın serin suları hepimize çok iyi geldi. Güneş daha fazla yükselmeden Akbük'e veda ettik. Hepinize böyle keyifli avların nasip olmasını ve oltanızın ucundaki heyecanın hiç eksik olmamasını dilerim. Sağlıcakla kalın...
Vallaha ne diyeyim; oğlum da bana katılır umarım, darısı başıma Sizleri tebrik ediyorum. Güzel İzmirime selam.
Keyfe bakın ya. Tebrik ediyorum abi sizi. Güzel bir baba olduğunuz her halinizden belli. Mırmırlarda canavar gibi olmuş maşallah
Umarım birgün baba olursam Allah bana da sizinki gibi bir av yapmayı nasip eder. Güzel avlarınız daim olsun. Harika paylaşımınız için teşekkürler.
Vallahi çok özendim. Çünkü beim babam balıkla hiç alakası yoktu çoğu zamanda bana engel teşkil ederdi. Babamla böyle bir anım bile yok. Çocuğunuz gerçekten çok şanslı. DElikanlıyı ve sizi tebrik ediyorum. Beraber nice avlara çıkmanız dileğimle...
Tebrikler.. Oğlunuz birgün gelir sizdn büyük balık tutarsa hiç şaşırmayın oğlunuzla beraber avlarınız daim olsun
Tebrikler ... birgün oğlum yada kızım olursa balığa çıkarız diye hayal kurmuyor değilim. Çok güzel bir mutluluk olsa gerek..
Canpolat bey tebrikler, çok resimli ve detaylı bir rapor yazmışsınız. oğlunuzla birlikte böyle bir gece geçirmek de çok zevklidir eminim. hatta unutulmayacak bir anıdır. başarılı avlarınızın devamı dileğimle...
Balıklar güzel, Baturalp dahada güzel keyfiniz daim olsun, ama ufak bir ricada bulunsam, özellikle gece botla açılırken Baturalp'e bir canyeleği giydirseniz iyi olur gecenin kör karanlığıdır ne olur ne olmaz diye.
Super av olmus, ancak can yelegi de yastik olmus, Vural bey'e ben de katiliyorum, Allah korusun ne olur ne olmaz...
Mırmır tutması keyif veren bir balık. Tebrik ederim, oğlunuzla daha güzel avlara imza atmanız dileğiyle..
Oğlumla av çok keyifliydi,sizlerede böyle keyifli güzel avlar dilerim,ilginiz ve alakanız için çok teşekkürler
Hepinize inşallah böyle bir av nasip olur,sevinçime ortak olduğunuz için çok teşekkürler ,can yeleğini başta giydirmiştim ama ,üzerinde fazla tutamadım,bir dahakine daha fazla ısrarcı olacağım,teşekkür ederim.