oğlumun şansına gelen levrek!!!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında alparslan07 tarafından paylaşıldı.

1. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam değerli arkadaşlar:
    iş sezonumuzun açıldığı şu günlerde artık yaklaşık 6 ay gibi balık avına yavaş yavaş veda etmeye kendimizi alıştırmaya başlarken akşam saat 18:00 gibi evi iş yerime yakın olan site üyemiz ve balık avında av arkadaşım olan (mehmetişbilir) mehmet kardeşimin yanıma uğrayıp abi bugün akşam başka avlağa gidelim deyip yanımdan ayrıldıktan sonra takriben 1 saat sonra bende büyük oğlumla beraber dükkanı kapatıp avlağın yolunu tuttuk.
    yolda bahadır (0utlaw) kardeşimizide telefonla yeni avlaktan haberdar edip malum yerde takriben 19:10 gibi buluştuk.
    yaklaşık 5 veya 10. dakikalarda yağmur çiselemeye başladı rürgarda kuzeyden yavaş yavaş kuvvetlenmeye başlayınca atış mesafemiz zayıfladı ve avı sonlandırma kararı aldık bu sırada bahadır abi karşı kıyıyıda bir denesekmi benim o tarafta gözüm var dedi :) e iyi öyleyse hadi gidelim sen devamlı burada deyilsin nede olsa müsafirsin senimi kıralım dedik ve yer değiştirdik ve rüzgara yağmura aldırmadan başladık at-çek'e bu arada hem ıslanıyoruz hemde havadan sudan sohbet ediyoruz arada benim oğlana takılıp üşüdünmü ıslandınmı derken yaklaşık saat 19:40 civarları fazla sert olmayan bu yakışıklının vuruşunu aldım :eek: oda ne bu herhalde turna dedim ama yok :eek: kalama başladı tatlı nağmelere ne yapacağımı şaşırdım yakışıklı başladı asılmaya bende bu arada yakınımda olan bahadır kardeşime başladım bahadır koş! koş! kalam diyebildim :D (sağolsun onuda buradan soğuk kanlı davranışından ötürü tebrik ediyorum)
    hemen elindeki takımını bırakıp yapıştı kalamaya ben'de başladım balığa yol vermeye arada yakışıklı sert derbelerle asılıyor ama bahadırın aman abi sabret asılma sal gitsin sözleri beni ara ara sakinleştiriyor :) derken mehmet kardeşimin abi! gördüm güzel bir levrek bu!!naraları havada uçuşurken yakışıklıda yavaş yavaş yumşamaya başladı kalama sesi yavaşlayınca bahadır abi sar hafif hafif dedi bende başladım sarmaya arada sert vuruşlar olunca kısa kısa yol verdim balık kıyıya yaklaşık 2 metre yaklaşınca bahadır abi sal gitsin ben suya yaklaşayım alalım dedi bahadır suya yaklaşınca tekrar sarmaya başladım bu arada mehmet ve oğlum ahmet balığı görünce sevinçle bağırmaya başladılar bu arada balık kıyıda idi bahadır balığın üzerine kibarca basarak hareket etmesini engelledi ve balığın ağzına parmaklarını geçiriverdi hemen kıyıdan uzaklaştı balığın tam cüssesini o anda gördüm ve artık iyi bir levrek yakaladım dedim.
    bahadır balığı yere koydu ve ivedi bir şekilde kargaburunla sahteyi balığın ağzından aldık hemen balığı resimleyelim dedik ve olduğu yerde 2 fotoğrafını çektik ve yüzmetre ilerimizde bulunan yoldaki direk lambasına daha net fotoğraf çekmek için bahadır ile beraber yürüdük.
    yakışıklı 51cm
    ve 1430 gr geldi.
    resimler biraz bulanık gibi malum telefon ile çektik.
    bu avda kullandığım takımlardan bahsetdeyim:
    kamış: Okuma Salina SeaSpin 10-40g
    makina: d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    misina:effe latex süper soft 0,23mm
    sahte:duel hardcore minnow 70f foating f 918 -phrh renk kodlu kırmızı kafa
    yakışıklının resimleri:

2. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Agabey harikasin yaa muthis gercekten.Cok yakisikli gorunuyosunuz ikinizde:)Cok guzel bir heyecan, guzel bir duygu, boyle kavanozun icine koyup da her gun koklanilasi koku gibi, bu zevki de olumsuzlestirip her sabah evden cikmadan bir kere icime ceksem ohhh....Cok sagol bize boyle bir heyecani yasattigin icin, Ahmet'in sansi senin kismetin kombinasyonu bu yakisikliyi sana konuk etti.Insallah nicelerine.Fotograflar bulanik cikmis biraz evet kusura bakma heyecandan titriyo ellerim ister istemez e bide gece modunda uzun pozlama yapinca pff..Saygilar tesekkurler...

3. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    sağalasın bahadır ne demek bu zevk hepimizin ne güzel bir akşam geçirdik ben teşekkür ederim.
    yani sen olmasaydın bu balık karaya uğramaz gibi geliyor bana tekrar teşekkürler.

4. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    abi ilk tebrik aylardır her avında yanında olmaya çalışan kardeşinden gelsin :) allah yüzümüze güldü sezon açılırken güzel balığımızı aldık çok eme harcadık aylardır :D eve geldim düşünmeye başladım ve dedim ki kendi kendi me abi bir ahmet in şansı iki bahadır ne zamn yanımızda olsa balık var üç de senle bnm kadersizliğimize rağmen yılmadık savaştık ve balıkta yüzümüze güldü :) destan yazdın izzet abi destannnnn :D:) hala hoplamak zıplamak geliyo içimden :D:) :):D bahdır sen varya sen soner gibisin senin olduğun yerde balık var kardeşim:D:)izzet abi balığa g,idesim var evde zor duruyorum :D:)

5. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    bu arada ben yazarken rapor gelmiş kardeşimden :D:):)

6. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Tebrik ederim izzet kardeş buda paşanın paşası oluyor herhalde sana şans getirmiş yanından ayırmassın artık avlarınız daim olsun rastgele.:)

7. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    sağolasın mehmet:
    evet bu zevk hepimizin.
    bahadır ve ahmet'in de oluşu ayrı bir şans kattı avımıza:)
    içime doğuyor mehmet yakında sende alacaksın böyle bir yakışıklı.
    yav bende yerimde duramıyorum hızımı alamadım ama malum iş başladı mehmet artık hevesini yarın akşama sakla senin yeni merada acayip bereketli imiş :)

8. slaymer_007

slaymer_007 FAHRİ DOĞAN

maşşAllah çok güzel bir levrek izzet abi, darısı başıma :) selamlar rastgele...

9. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    sağolasın muhammer abi iyi dileklerin için.
    böyle bir avın tekrarı hepimize nasip olsun inşaallah...

10. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    eyvallah fahri kardeşim sağolasın sizlerede nasip olsun böyle bir av:)

11. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    vallaha öle abi baya bi bereketli imiş inşallah yarın akşam sen yada ben yada bahadır üçümüzden biri yine alırızda şampiyon olmuş gibi bağırıp zıplar dururuz insan yedisinde neyse yetmişinde de odur atasözünü gerçekten şimdi anlıyorum çocuklar gibi atladık bağırdık durduk yaa abi :D allahım yaa abi senle avlanmak süper yaaa iyi ki varsın ve iyi ki bahadır da var abi:)

12. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    evet mehmet inşaallah yarında sizlere nasip olur.
    bende sizlerle beraber avlanmaktan ayrı bir zevk alıyorum teşekkürler tekrar.

13. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    o teşekkür bizlere ait abi :D

14. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Tebrikler, afiyet olsun....

15. vodıl

vodıl Zafer NİZAMOĞLU

Favori Kamış:
    Okuma V sistem 3 mt. 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar FD CY-40
    En İyi Avı:
    LEVREK (2.750 gr.)
    Selamlar İzzet abi,
    Yakışıklı gerçektende yakışıklıymış hani :) Güzel avlarının devamını dilerim abi.Sizler böyle yakışıklıları bizlere sundukça iştahımız kabarıyor...Teşekkürler...

16. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Kısmetiniz daim olsun..saglıklı ve keyifli avlar dilerim ..

17. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler İzzet kardeşim, sen ve Bahadırı kutlarız, afiyet olsun.:) :) :)

18. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Genç balıkçımıza niceleri gelir inşallah,

Rastgele

19. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    vayyy İzzet abi muradına ermişsin gider ayak:) buda sezon kapanışı olur herhade:) tebrikler abi ve kankan Mehmet kardeşime:)

vallah ben bu aralar ara verdim abi,şuan vitesli motor bakıyorum,bütün gün nett de siteleri dolaşıyorum,kafaya taktım onu almadan balığa çıkmak yok:D

20. simendifer

simendifer Sennur

Avlara yavaş yavaş veda ederken, güzel bir uğurlama olmuş. :) Oğlunuzun kısmeti de yerindeymiş maşallah. Allah bağışlasın. :) Bahadır kardeşimizle görüşmüş olmanıza da çok sevindim. İnsan yazıştıklarıyla yüzyüze görüştüğü zaman güzel oluyor. Bereketli avlarınız olsun inşallah, dahasına rast gelsin.