Teşekkürler... Eğitimcilerin kalitesinin kat kat artması, ülkemizde daha bilinçli insanların yetiştirilmesinin sağlanması dileklerimle kutlu olsun.
Öğretmen deyince sanki öğretim görevlileri dahil değilmiş gibi geliyor bana. Öğretmenlerin ve tüm öğretim görevlilerinin bu gününü kutluyor ,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Öğretmenlerim, hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. Gürol amca, öğretmenler derken ben senide içine koyuyorum
· Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. · Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır. · Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. · Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. · Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. · Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. · Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür. · Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. · Dünyada her şeye kıymet biçilebilir. Ama öğretmenin eserine kıymet biçilemez. (Socrates) · Yeryüzünde öğretmenlikten daha onurlu bir tanımıyorum. (Diyojen) · Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. (Eflatun) · Öğretmenlik bir sanat işidir. Sanatçı geçim sıkıntısı çekerse, ondan yaratıcılık beklenemez. (İ.N.Özgür) Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Farkındayım ama günün ismi öğretmenler günü ve mesela Yakup hocayı ben öğretim görevlisi olarak hatırlıyor ve kendisinede hocam diye hitap ediyorum.Ben bunu demek istemiştim,tabiki tüm öğretenleri kapsıyor.
Teşekkür ederim Burak'cığım ama ben size öğretsem öğretsem hayat tecrübemi öğretirim.Öğretmenlerin görevi bence çok kutsal.
O derside başka kimse vermez be gürol amcam18-19 yıldır okuyorum.Sokratesin, adam smith in, karl marx ın hayatlarını biliyorum.Ama kendi hayatım benim için muamma
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, 1 Mart Muhasebeciler gününde de aynı ilgi ve alakayı bekliyoruz