Okuma 0,34 misina

Konu, 'Misinalar' kısmında Gelibolu_1915 tarafından paylaşıldı.

1. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Merhabalar,

Okuma marka 0,34 misina aldım. Bu ürün hakkında fikri olan var mı? Daha önce trabucco kullandım ve son derece memnun kaldım. Fuarda yeni aldığım kamış ve makinama bu ürünü tavsiye ettiler. Çekeri 9 kg bana biraz düşük geldi ama çok kaliteli olduğunu söylediler. Sağlıcakla kalın...

2. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    misinenin markasi veya uzerinde ki ceker cok önemli degildir aslinda..önemli olan sizin ne kadar soguk kanli tecrubeli ve isi bilmenizdir..krokodil ve rodex gibi cok dusuk fiyatli misinelerle cok iyi avlarim oldu cekerlerinin ustunde ve bu site icinde cok guzel baliklar tutanlarda vardir bu tur misinelerle..önemli olan seylerden biri misinenizin zedesiz ve beden dugumlerin olmamasidir...bunlara dikkat eder ve iri avlarda kalama yaparsaniz bir sorun olmaz...ama okumanin malarida cok dusuk bir kalite degil yani hersekilde isinizi görur...bu ustunde yazan 9kg cekerle uygun takimi ve sistemi yapmazsaniz 1 kg luferi cekemezsiniz veya 2-3 kg cekerli bir misine ile 4-5 kg lik bir baska balik cekebilirsiniz..yani ustunde yazan degerin cok bir önemi yok cunku bu tsetleri bizzat bir balikta denemiyorlar....

3. bluehunter

bluehunter Ramazan

okuma bluefish misinaysa oldukça sağlam çift düğümle kopartmaya çalıştım kopmak bilmedi bende aldım 300mtlik 0.34mm makinanın birine takarım diye.

4. azdiha

azdiha MEHMET BİLGİN

Favori Kamış:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    dağ alası 35 cm
    çok haklısın. Ben bu işten anlamam pek yeni yeni öğreniyorum ama bugun bir olaya şahit oldum. 13,5 kg sazanı 1.5 YTL ye satılan 0.30 misina ile çekti bir kişi. Ben de pahalı misina almaktan balığı görünce vazgeçtim.

5. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Sonuna kadar katılıyorum....

6. cilimpuli

cilimpuli Mehmet Aydoğan

Favori Kamış:
    Olta
    Düşük değil aksine adamlar doğru çeker yazmış işte. 0.34 misina için 9 kg harika bir çeker.. Sen yüksek yazılmış çekerlere göz aşinalığı edindiğinden gerçek çeker görünce şaşırdın tabi..