Merhabalar, Okuma marka 0,34 misina aldım. Bu ürün hakkında fikri olan var mı? Daha önce trabucco kullandım ve son derece memnun kaldım. Fuarda yeni aldığım kamış ve makinama bu ürünü tavsiye ettiler. Çekeri 9 kg bana biraz düşük geldi ama çok kaliteli olduğunu söylediler. Sağlıcakla kalın...
misinenin markasi veya uzerinde ki ceker cok önemli degildir aslinda..önemli olan sizin ne kadar soguk kanli tecrubeli ve isi bilmenizdir..krokodil ve rodex gibi cok dusuk fiyatli misinelerle cok iyi avlarim oldu cekerlerinin ustunde ve bu site icinde cok guzel baliklar tutanlarda vardir bu tur misinelerle..önemli olan seylerden biri misinenizin zedesiz ve beden dugumlerin olmamasidir...bunlara dikkat eder ve iri avlarda kalama yaparsaniz bir sorun olmaz...ama okumanin malarida cok dusuk bir kalite degil yani hersekilde isinizi görur...bu ustunde yazan 9kg cekerle uygun takimi ve sistemi yapmazsaniz 1 kg luferi cekemezsiniz veya 2-3 kg cekerli bir misine ile 4-5 kg lik bir baska balik cekebilirsiniz..yani ustunde yazan degerin cok bir önemi yok cunku bu tsetleri bizzat bir balikta denemiyorlar....
okuma bluefish misinaysa oldukça sağlam çift düğümle kopartmaya çalıştım kopmak bilmedi bende aldım 300mtlik 0.34mm makinanın birine takarım diye.
çok haklısın. Ben bu işten anlamam pek yeni yeni öğreniyorum ama bugun bir olaya şahit oldum. 13,5 kg sazanı 1.5 YTL ye satılan 0.30 misina ile çekti bir kişi. Ben de pahalı misina almaktan balığı görünce vazgeçtim.
Düşük değil aksine adamlar doğru çeker yazmış işte. 0.34 misina için 9 kg harika bir çeker.. Sen yüksek yazılmış çekerlere göz aşinalığı edindiğinden gerçek çeker görünce şaşırdın tabi..