Herkese selamlar, Bol trofeli bir yıl olmasını dilerim herkese... Daiwa crossfire 2550x için Okuma Alumina kamış almayı düşünüyorum sizce birbirine uyumlu olur mu??Kadir Abi senden bir akıl bekliyorum...
alimuna iyi sağlam kamıştır..alıp kullanabilirsin.. v sistem 240 ondan biraz daha hafif.. oldukca sağlam kamışlardır 250gr lık makinan olsa v sistem cuk diye otururdu makinaya tercih sana kalmış...
Ağırlık olarak fark yok diye yazmış mıyım acaba? Elime ikisini de aldım sanki aynı kamış. Ağırlık farklı olabilir ama fiyatı da çok farklı!!
Bizde aldık bir heves ile v-system ama alamadık daha turna dışında birşey v sytem ve ryobi 4000 var, oldukça uyumlu ve hafif, ikisinin toplamı 0,5 kilo at cek , at-cek ancak balık varsa ıyı....
Spin kamış alırken ilk bakılan özelliklerden birisi ağırlığıdır. Direk fark yok diye yazarsanız ben ağırlığının da yakın olduğunu düşünürüm. Hemen herkes de böyle düşünür. Tavsiye konusunda bende v-system derim. Bazuka çantalar 30-40 liradan başlıyor zaten. Sadece bu kamışla değil başka spin kamışınız olursa onla da kullanabilirsiniz. Fiyatı bi 40-50 lira fark etse bile kaç kere spin kamış alıyoruz? Bari tadını çıkaralım. 100 veren 150de verir herhalde. Ama herkesin bütçesi farklı herkesin kendi tercihi. Kolay gelsin. Düzeltme: Mesajı yazdıktan sonra fiyatlarına baktım fiyat farkı 22 tl imiş. 22liraya bazuka çantayı satsanız havada kaparlar. Üsütüne neredeyse yarı yarıya hafif bi kamışınız olmuş olur. Demekki fiyatıda 'çok farklı!!' değilmiş.
alumina kullanıyorum ve çok memnunum. yazdığınız makinayla ilgili bilgim yok benim kullandığım makina 270 gr ve iyi ikili oldular
aman aman bir fark yaratacağını sanmıyorum,kullanım kolaylığı açısından hafifliğinden dolayı v sistem 240 öne çıkar.240 kısa bir kamıştır kısa kamışta kısa mesafe içindir..30 40mt lere zorlasan kendini normal teleskop kamışlada fırlatırsın...v sistem 270 3mt lerde, alimunanın 270 3mt leri arasında bir fark yok.. sadece 240 v sistem biraz daha hafif 240 alimunaya göre.. şahsen 240v sisteme 350gr lık bir makina ağır derim.. kamışı hafif diye tercih ediyorsun ama makinan çok ağır dengesizlik var..
Alışveriş yaptığım av bayiinde Aluminayı 70 tl ye aldım. sadece 10 tl mastrafla gider borusundan bazuka çanta yaptım. V-systemde vardı. 135 tl istedi. Biri 140 gr. diğeri 180 gr. 20 Tl fark olsaydı V-System almaz mıydım? Bahsettiğim 2 yıl önceydi. Şimdi fiyatları bilmem ama 22 tl fark varsa Alumina almak tabii ki enayiliktir.
Almunia 2.40 10-40 atarlı olan modeli 220 gr. Aynı boy aynı atarda v-system 140gr. Ayrıca v-systemin her boyu aynı boy aynı atarda olan almuniaya göre daha hafif. Tavsiyede bulunmadan önce ürünün güncel durumuna bakmakta yarar var.
merhaba bu kamışın 5-25 gram atarlısı nasıldır hafif ve uygun fiyatı olduğu için düşünüyorum http://www.hemenav.com/okuma-alumina-spin-8-0-240cm-5-25gr-atarli-spin-olta-kamisi tam 180 gram 10-40 gram atarlısı ise 220 gram levrek ve lüfer için kullanacağım ekleme: OKUMA SALİNA SEA SPİN 10-40 http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/okuma-salina-sea-spin-10-40-gr-kamis-240cm/7349/ bu kamış hakkındaki yorumlarınız nelerdir şu an ikisi arasında kaldım teşekkürler yeni konu açmaya gerek duymadım not:v system önereceklere iyi güzel kamış ancak limit 100 lira civarı ayırdım bunlarla limiti geçmiş bulunmaktayım
bende ayrı topic açtım ancak.Bu bölümü takip ediyorum .Sanırım benim ihtiyaçlarımı karşılayacak cihazlar konuşuluyor. Levrek,lüfer hedefindeyim
5-25 lik kamış bende almak istiyorum ama sanırım bu modelden piyasada yok. Almadan önce stok için arayın derim.