Arkadaşlar okuma avanger av 40 almak istiyorum fakat baktığım birçok sitede yok stokta kalmamış bi sitede sadece avanger olarak geçiyor.. Sormak istediğim avanger b daha farklı yeni bir modelmi bu b serisi makineyi nerelerden temin edebilirim...
Merhaba Cem bu sitede var gözüküyor ama telefonla teyid etmeden sipariş verme. http://www.mcavmarketi.com/okuma-avenger-av-40b-makina-pmu7786
birkaç kullanımdan sonra misina sarım rulmanında sorun yaşarsın.bence daiwalara bak.güzel tavsiyeler gelecektir.parana yazık olmasın
Cem, bende de 30'luğu var. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ben spot balıktan aldım. Alırken ellerinde yoktu ama 2 gün içinde getiririz,adresinize yollarız dediler. 2 gün sonra makine elimdeydi. Bu arada okuma yerine ısrarla shimano önerirlerse şaşırma sakın. Neyi sorarsan sor, niye shimano almıyorsun diye soruyorlar hemen Daha önce de safina pro kullandım. Eski mekinem de bu da aynı zor şartlarda (kum içinde, fazla bakımla falan uğraşmadan) kullanılıyor. Bu da 1,5-2 yıl gidecek gibi
Ayhan abi ben almaya niyetlendim hangisine Baksam stokta yok sanirim bu magazalarin çoğu indirimde olduğu için kalmamiş yarin spotbaligi arayip bende sorarim
Cem sen indirim deyince baktım da fiyat bayaa iyiymiş. Ben (yaklaşık 2 ay önce) 30'luğunu 110 liraya almıştım. Şimdi 70'e düşmüş. O fiyata düşünme bile bence... Bir de Çorlu'daki av bayisine baksana. Onda olabilir. Gitmişken maxrap bile alabilirsin. Sahibi güzel indirim yapıyor
Sen bakma o shimano al diyenlere, hele okuma kullanıyorum sorun yok diyenlere hiç bakma. Adamın makinesinden ses geliyor rulmanlarından, yanaşıyorum yanına nasıl makine? Sorun yok 2 senedir kullanıyorum. Ee ses geliyor diyorum abi o normal!! En kötü gider cengizden değiştirttirirsin.Ama uğraşıp durmak istersen o ayrı mesele.Örnek vereyim bende avenger aldım cengizden hatta rulmanını yağlattım daha kullanmadan.ilk kullanımda rulman paslandı. sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır. en iyi makinelerinden olan raw 2 yede iyi diyen çok ama rulmanıyla uğraşanda çok. değmez yani.. ava gidip gelince kafanın rahat olması diye birşey var.
okumanın 30 liralık makinesi de cayır cayır çalışıyor rulmanından filan anlamam arkadaş bozulursa atarım çöpe
Hemende anladın kim klavyeci.konuşmalarından neyin ne olduğu belli. Daha rulman ne bilmezsin sallayıp durursun. Bilip bilmeden konuşuyorsun ama bilmiyorsun ki sadece boş konuşuyorsun. Zaten ne geldiyse sizin gibi övüp övüp duranların yüzünden milletin başı yanıyor ya. Görende birşey zannedip alıyor.
Herkesin tercihi farklı olabilir kullanan arkadaşlarımdan sıkıntı olanı duymadım amcaoğlu 2 yıldır kullanıyor bende 2 3 avda kullandım sorunsuz bi şekilde çalışıyor.. Sürekli ava gidebilen biri değilim daha önce kullandığım gördüğüm bildiğim ve fiyat olarak bana uygun olan bir makineyi almak benim için yeterli bi neden..
uzatmıyorum bilader ben burada makine övmedim kullandım sorun yaşamadım onu dile getirmeye çalıştım senin kullandığın makine arızalı yada seni memnun etmemiş olabilir markayı kötülemenin yada başka bir markayı öne atmanın nedeni nedir onu anlamadım