arkadaşlar agırlıklı olarak lüfer ve sarıkanat avında kullanılıcak, bir kamış tercih etmek istiyorum makineye uygun önerileriniz nelerdir.
Bu Okuma 65 markakalı makinanın ismini son günlerde çok duyuyorum ....İyi bir makina sanırım denemek lazım
Bu olabilir ama yakın zamanda bu kamışların kırıldığına dair haberler aldım o yüzden güvenerek tavsiye edemiyorum ama bu'nul kesinlikle tavsiye ederim. En azından neyi atacağını bilirsin.
Gerek ağırlığı, gerekse sağlamlığını ve makinanında surf olmadığını göz önünde tutarsak LINEAEFFE SPRIT SURF 3.90 / 4.20 olanı işini fazlası ile görecektir.
Aslında üzerindeki yazan ağırlığı ve best performance'ı rahat atarsınız ama aliviolarda 140 gr üzerine çıktığınızda kamışın kendisini toparlaması uzun sürüyor ama 100 den 150 gr a kadar gayet performance lı atışlar gerçekleştirebilirsiniz.
linaefe elbette ıyıdır ama hangi modeli su sıralar oyster cok yaygın ama aksiyonu cok set oldugu söyleniyor
lineaeffe spirit 3.90 Aklımda uzun zamandır bu kamış vardı, ama siz elmas deyince kafam karıştı, çünkü üzerinde elmas amblemi var...!!! Sizce, bu markanın, italyan bayrağı baskılı modeli piyasada mevcutmu...? birde italyan bayrak baskılı modeller, dışındakiler sizce taklit, çakmamı, bilgilendirirseniz, sevinirim, saygılarımla....
Benim Toshiba markalı Laptopun altında ( 2 Senedir Sorunsuz Kullandığım ) Madde İn PRC yazıyor sizce çakmamıdır... Siz Toshiba firması olsanız markanızı birilerine kullandırırmısınız... Son zamanlarda bir kaç markayı öne çıkarmak için ucuz ticari ve satış stretiji hamleleri bunlar. Bu kadar memnun Lineaffe kullanıcısının hepsinde mi bayraklı olanından var... Lütfen biz balıklardan önce birbirimizi yakalamayalım derim...
bende mi sorun var yoksa kamıştamı bilemiyorum daha balığa gidemeden arkadaşlara gösterecem diye bi açtım kamışı kapanmadı bi parçası kapatayım derken yüzeklerin bitanesinin lastiğini silikonunu parçaladık . şimdi iade edeceğim tabi yerine kamış arıyorum . benimkinde elmas deseni vardı. kıyıdan rapala ve kaşık için almıştım ayrıca çok ağır geldi bana 356gr. olmasına rağmen kollarım koptu. banada şu linkten yardımcı olursanız sevinirim ustalar http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36110 . saygılarımla.