okmua makineler bence 5 kuruş etmez 1kaç usta balıkçıyla arası iyi olan cengiz balıkçılık çakma ürünü bence hemen ver ve o fiyatlara senelerin markası michell al
Resmini çekip koyarsan bende var o makineden sana normalmi değilmi söyleriz,kolun gövdeye bağlandığı yerdeki boşluğu dedin sanırım çevirirken ki değil.
Kolu söküp çıkarttım. Oynayan kısım makinanın içindeki kolun girdiği yermiş. İleri geri birkaç milim oynuyor. Kontrol edince benim catana da biraz oynuyormuş. Ama 3 yıldır kullanıyorum. Bu daha sıfır ve ondan biraz daha fazla oynuyor. Makineyi başlangıç için aldım ve öyle fazla bir beklentim yok. İndirimli 98 tl ye geldi. Bu oynama büyük bir sorun çıkarmayacaksa değiştirmeyeceğim makineyi arkadaşlar. Ne dersiniz.
Bu oynamadan bir şey olmaz. Yani bir kaç milim oynuyor olmaktan. Sorun daha başka bir husustur. Şimdi o kolun takıldığı yerde kocaman bir dişli var. Eğer bu dişli oynuyorsa, yani bastığı karşılığı olan dişliye her zaman sıpsıkı oturmayıp böyle oynuyorsa, işte bu bir sorundur. Dişliyi orada karşılık dişlisine tam bastıracak kuvvet bu kolun takıldığı mil. Bu durumda, yüke binince dişli karşılığından uzaklaşır. Uzaklaşınca, tutan kısım azalır. Azalınca da kuvveti kaldırmaya gücü yetmez, dişliyi sıyırır. Bir makine alınca, ilk bakılacak yerlerden biri budur. Hatta, gerekiyorsa kapak ile dişli arasına ince pullar konur ki, dişli tam otursun. Eğer o boşluk böyle dişliyi etkiliyorsa, bu bir sorundur ve ciddi bir sorundur. Ama dişli düzgün baskı halinde kalıyor ama böyle bir boşlukta ortada oluyorsa, bu genelde pek sorun çıkarmaz.
İnşallah ileride sorun çıkarmaz çünkü kullanmaya karar verdim. Cengiz balıkçılığı da aradım her türlü sorunda(Kullanıcı hatası dahil) makinenin arkasındayız dediler. Fakat kargo ücreti benden. Hayırlısı bakalım.