Herkese Selam. OKUMA AVENGER AV-40B Makinede İp Misina Kullanan Varmı ? Var İse; Makine İp Misinaya Uyumlumu, Kullanımı Rahatmı Hangi Marka İp Kullanıyorsunuz Eyer İp Misina Kullanımında Sorun Olmuyorsa Tavsiye Edebileceğiniz UCUZ Ama Yinede İşini Yapan İp Misina Tavsiye Ederseniz Çok Sevinirim.
Kendo 0,17 yada 0,18 ip misina green , 0,20 mm yi gecmeyecek ışte,, makine kullanıma uygun mu onu bilmiyorum , Shimano exage 4000Fd bu çok müsait ışte bende bunu arıyorum ama yok :-(
Teşekkür Ederim. Aslında Bende Shimano Makine Arıyorum İp Kullanımına Uygun Ve Kaliteli Bi makine Hemde Ucuz. Şu Var; http://www.avpazarim.net/_A3-1523-shimano-hyperloop-4000-fb-makine.htm Kullananlar Memnun Kararsızım Açıkçası.
Ben 1 yıldır avenger 40b ile savagear adrenaline HD kullanıyorum hem de 0,22. Hiç problem yaşamadım. Avenger B serisinde EOS olduğu için sıkıntı yaşamazsınız. Ayrıca beğenerek kullandığım bir makine, birçok 200tl civarı makina eline su dökemez:thumb:
Ben teşekkür ederim , ancak dediğim gibi avanger da ip kullanan hi rastlamadim ama Shimano exage 4000 suan hiç bir yerde yok ben bulamadim bekliyoruz bakalım ...rasgele .. birde bazı şeyleri bir kere alırsin ha kesinlikle sorun çıkarmaz demiyorum ama ardından sorun çıkarmaz , ben ilk telefonumu 6 yıl önce aldım kaliteli noda bir telefondu 3. Gün ekran birbirine girdi gittim geri verdim yenisini verdiler 6 yıl kullandım hala evdedir durur ikinci cep telefonumu bir yıl önce aldım ikinci gün arıza çıkardı yazılımsal ve donanımsal olduğunu söylediler gönderdim 28 gün sonra yenisi geldi , laptop aldım 9. Gün tuşu koptu geri iade ettim yenisini verdiler bu ve bunun gibi çok şey yaşadım ama dediğim gibi sorun yaşanır ama sonra hallolur iyice araştır derim 30 40 liradan kacarsin aldığın ürünü denize atasin gelir gına getirir rasgele
Ben bu makineyi bir seneyi aşkın süredir yoğun bir şekilde 0,14 kendo ip misina ile kullanıyorum. hiç bir sorun yaşamadım.
ip kullananlar sorun olmadığını söylüyorlar. bakıcaz artık. seninde dediğin gibi birazda şans işi Shimano exage 4000 baktım nette. güzel makine, hafifte. inşallah bulursun. rastgele
çok teşekkür ederim. aklımda ilk sıradaki makine ama yinede rahatlamak için araştırmak istedim. bu hafta alıcam inşallah.
avenger 40b yaklasik 2 sene turna avinda at cekte kullandim.hem ip hem mono misina ile gayet tatmin edici bir makine.fiyat performans olarak degerlendirirsek bence tek ve rakipsiz.bu fiyata bu kalite baska hic bir makinede yok.su an okuma rtx 40 kullaniyorum biraz pahali ama super bir makine.