Merhabalar foruma yeni katıldım. Kullanan yada bilen arkadaşlara bi sorum olacaktı eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Bugün Okuma Avenger AV 55b model bi makina aldım sarım kolunda bir miktar boşluk olduğunu farkettim. Tüm gücümle sıktım fakat yinede az bi miktar boşluk hala var. Bu boşluk bu makina için normalmidir. Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba ben 65 lik olanını kullanıyorum.aslında bir foto cekıp eklesenız daha iyi olur ...boşluk olarak kolun demiri dışardamı kalıyor?
ben yaklaşık 2 yıl avenger 40b kullandım ve 2 yıl sureklı at-çek avında kullanmama rağmen son zamanlarda 1-2 mm lik bır boşluk oluştu.o mkınaya aıt bır sorundur bence avenger serisi kaliteli bır serıdır bence.
Merhaba aramıza hoş geldin öncelikle yeni alınan bi makinada o boşluğun olması normal deil zaman içerisinde dişlilerin aşınmasıyla oluşabilecek bi sorun koldaki boşluk çok bi sıkıntı yapmaz ama madem sıfır deiştir derim
osman bey.hoşgeldiniz,makinayı aldığınız yere götürün yeni makinaymış zaten.avenger65 var bende üçyıldır kullanırım,güçlü makinadır.sadece misina kılavuz rulmanı ses yapmaya başladı.