Okuma Avenger Av-65 Makine

Konu, 'Makineler' kısmında aryan tarafından paylaşıldı.

1. aryan

aryan aryan

Merhabalar aranıza Rize ' den katılıyorum. Daha çok Tekirdağ /Şarköy ' de istavrite kıyıdan at çek yapıyordum. En son 10 sene önce Silstar marka kamış ve makine kullanıyordum. Uzun bir süre sonra tekrar istavrite kıyıdan çapari aticam. Elimde OKUMA AVENGER AV-65 model makine var . Birde LİNEAEFFE OYSTER CAST 420 cm KAMIŞ siparişi verdim. Surf için elimdeki makine uygunmudur?

Herkese Rastgele...

2. cüneyt yılmaz

cüneyt yılmaz Cüneyt YILMAZ

Yeni takımınız hayırlı olsun. Kamış ve makina kendi sınıflarında iyi ürünler arasında bulunmaktadırlar. Lakin her ikisininde takım halindeki toplam ağırlıkları biraz fazladır. Çapari gibi kıyıdan uzun süreli (veya çok atımlı diyelim) at çek uygulamalarında yorucu olabilir. Kamış ağır kurşunlarla uzun atışlarda kendini ispatlamış bir üründür. Siz şarköyde kıyıdan çapari yapacağınızı söylemişsiniz. Çok ağır kurşunlarla Şarköyde at çek yapmaya pekte gerek olmadığını düşünüyorum. Yaz aylarında her nekadar rüzgarlı bir avlak olsada akıntının kıyı için çok olmadığı bir mekan.
    Bu arada Şarköyde kıyıdan, limandanmı istarvite çapari yapacaksınız?

3. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Mükemmel ikili diyebilirim.İçiniz rahat olsun.

4. aryan

aryan aryan

10 gün kadar Şarköy ' de yazliğa gidip at çek yapıcam. Limandan daha önceleri pek randuman alamadım . İskeleden atıyorum.

Rize ' de ise Limandan at çek yapıcam. Atış pozisyonu çok rahat değil ama , zaman kısıt olduğu için evime en yakın yer orası.

Uzak mesafe atmam için , söylediğim set ile kaçlık kurşun tavsiye edersiniz.İlginiz için teşekkür ederim.

5. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    kamışın 200 e kadar atarı var.akıntıya göre tercihinizi yaparsınız.ben 150 korkmadan atıyorum.