http://www.avmarketi.com/asp/product/5070/OKUMA-BOXTER-BXF60-MAKINE değerli forum arkadaşlarım sazan avında kullanmak üzere bu makinayı almayı planlıyorum markası gayet güzel fiyatı çoookkkk ucuz kullanan veya fikri olan arkadaşlar paylaşırşa sevinirim(sayfanın altında yorumlar ama doğru olup olmadığına inanamıyorum)
ilk makinem, gücünü zorlayacak bir balık yakalamadım bununla bilemiyorum ama şimdiye kadar sorunsuz çalıştı. sazan için düşünüyorsanız daha iyi modellere bakın bence. yedek makarası yoktur. Bazı yorumlara katılıyorum fiyatına göre iyi makine, yeni başlayanlar ve büyük balık hedeflemeyenlere göre idealdir.
bende var bu makinadan fiyatına göre harika ama sazan için uygunmudur bilemem yarı yolda kalabilirsiniz
yarım kiloluk çipurada zorlanırken birkaç kiloluk sazanda makinenin kolu asla dönmez ustam..sazan için uygun değil
yedek makara yoktur neyi kastediyorsunuz. yani makara bozulursa yenisini bulamıyor muyuz? birde takoz arkası çapari ve sırtı çekiminde performans verir mi? yoksa yavaş mı kalır 4,5:1 çevirme oranı
Hasan kardeşim, yedek makara derken, makinanın yanında verilen 2. bir makaradır. Makaranın birine 0.25 gibi sararken, diğerine değişik amaçla kullanılabilecek misina sarar, o an ki pozisyona göre değerlendirerek kolaylıkla makara değiştirebilirsin. Ha, ileride makarada oluşabilecek bir olumsuzlukta da, verilen 2. makara kullanılmaya devam edilir. Avantajları bunlardır. Makinalarda devir yükseldikce güç azalır, devir düştükce de güç artar. Araba vitesleri gibi düşün.