50-100 gr atar olarak alma düşüncesindeydim. Ellerinde yokmuş bende tamam o zaman 80-150gr atar olanını gönder demiştim ama keşke demeseydim. En fazla 80gr ağırlık kullanıyorum zaten. Hatta bazen 20gr-30gr ağırlık bile kullandığım oluyor. İmkanım olursa aynı kamışın kullanıma bağlı aynı eskime oranında 50-100gr atar olanı ile takas etmek istiyorum. Takas olmuyorsa satışı da olabilir. Satış için fiyatı 140TL kargo alıcıya ait. Resimlerde göründüğü gibidir. En alt tıpası avın birine düştü kayboldu. O düşünce en altında 1-2cm civarı çatlak oluştu. Resimde görünüyor. Elimizde tutmaktan yorulunca Kayaların arasına sıkıştırmaktan bir kaç ufak çiziği var resimlerde görünüyor. Toplamda 7-8 defa av gördü. Her avdan sonra itina ile yıkandı.
Merhaba bir tanıdığım için düşünüyorum eğer uygunsa 100 liraya hayır için düşünebilirseniz alıcıyız aynı kamışın 3'90 olanı bende var güzel kamıştır.
Bunu satıp üzerine para koyup 50-100gr atarını alacam bu yüzden 100TL'ye veremem. Kargo hariç güncel fiyat 130 TL
Teşekkür ederim kargo dahil 150 liralara gelecek maalesef sıfırı zaten 160 ve 170 lira Cengiz balıkçılıkta genede teşekkürler.
Bu başka bir satıcı biraz daha uygun fiyatı ayrıca Cengiz balıkçılık nakitte indirim yapıyor bilginiz olsun 180 tl ye verir kamışınızın arkası kırık zaten bu saatten sonra zaten alışverişimiz olmaz ama biraz takkeyi koyup düşünün bence 110 tl ve kargo dahil 130 tl ye kırık kamışmı alırsınız yoksa 180 liraya sıfırınımı iyi satışlar
cengiz balıkçılık 80-150gr atarı olan 360cm carbonite kamışı 180liraya verecekse siz oradan alın ben size kendi kamışımı üzerine 80lira parayla beraber kargo bana ait olmak üzere göndereyim. Siz de oradan aldığınız kamışı kargo bana ait olmak üzere kargolayın. Yok böyle yapmayacaksanız: benim size gönderdiğim sayfa 80-150gr arası atarı olan kamışa aitti. sizin resmini paylaştığınız ise 50-100gr arası atar olan kamıştır. hangi dükkanın ne kadar indirim yapacağını ben şahsen bilemem. Bir başkasının sattığı ürün için falanca dükkan nakitte şöyle indirim yapıyor diyerek pazarlık etmek sonucunda o satıcıdan; o zaman gidin oradan alın benim satabileceğim fiyat budur o fiyata veremem, diye bir cevap da alabiliriz. Ayrıca satış esnasındaki o indirim bütün kullanıcılar için geçerliyse arayalım cengiz balıkçılığı soralım neden fiyatını o şekilde yazmışlar, tutturduğuna yüksek fiyattan mı satıyormuş yoksa. Cengiz balıkçılık size farklı bir fiyat uyguluyorsa eğer, bu durumda zaten ilk tercihinizin orası olması lazım. kamışın arkasındaki tıpanın düşük olduğu ve tam o kısımda bir çatlak olduğu daha ilk mesajda zaten belirtilmiş. siz acaba daha yeni mi farkettiniz de bu saatten sonra alışverişimiz olmaz diye sitem ediyorsunuz? benim 220 liraya aldığım bir kamıştı. Satılana kadar av yaparım diye de 7-8 defa av gördü diye yazdım. Üç kez kullandıktan sonra satışa koymuştum. Malesef balık vurunca o heyecanla olduğu yerden çıkartırken kamışın dibinde ilk mesajda gördüğünüz hasar meydana geldi. Kamışın en alttaki o sıkıntıyı göze alarak hemen hemen yarı fiyatını yazmış olmam abes olmasa gerek. Kaldı ki sırf arkasında kullanım esnasında hiçbir problem yaratmayan sıkıntı var diye de kamışı bedavaya veremem.
Ben durumu olmayan bir arkadaşa düşünüyordum ilk fikriniz kadar aksiyona gerek yok. Satıcıların kime ne prosedür uyguladığını bilemen ben şahsi kendime 180 tl ye 3.90 80,150 atarını 180 liraya aldım slip mevcuttur alalı 5 ay oldu. Kamışınızın arkasındaki kırığı sonradan gördüm maalesef Ayrıca heyecanla tabibi vurulabilir yalnız fiyatı 110 liraya düşürmüş durumdasınız Bu kadar konuşmamız 10 lira içinmiydi ayıpladım kendimi Özür dilerim. Ha bu arada 182 tl ye aldım kamışı bilginiz olsun İstanbul'da nakit para vererek farklı esnaflardan farklı fiyatlar alabilirsiniz size iyi satışlar diliyorum.
Gereksiz yere bu konuyu uzattık birbirimizin canını boşuna sıktık diye düşünüyorum, hakkınıza girdiysem helal edin ama bu kadar konuşmamız 10 lira için değildi. 10 Lira için ne ben uzatırım ne siz uzatırsınız. Ben yalancı konumuna konulduğumu düşünerek konuya ek cevaplar yazdım. Elimdeki kamışın cengiz balıkçılığın sitesinde 205TL olan fiyatını gönderdikten sonra sizin farklı satın alma yollarıyla örneklemeniz bana bunu düşündürdü. Siz yazana kadar ben zaten konuyu bile unutmuştum, size yazdıktan sonra da fiyatlarına tekrar bakıp 110TL olarak belirledim. Sizin ilk mesajınızdan sonra internette fiyatlara bakarak cevaplamış olsaydım bu konuşmalar aramızda geçiyor olmazdı diye düşünüyorum. Burada da yalancı konumuna konulduğumu düşünmemi ve beni anlamanızı umduğum kısım, farklı bir kamış sayfası gösteriyor oluşunuz ve 5nolu cevapta 160-170TL gibi gerçeği yansıtmayan fiyat gösteriyor oluşunuzdur. Yaşananlar için tekrar kusura bakmayın, ziyaretçiler de vakitlerini bunu okuyarak boşa harcattığım için kusura bakmasınlar. Ürünü satışa kapattım, eğer mümkünse aynı derece eskimişlikte aynı uzunlukta 50-100gr atar ile karşılıklı kargoyu üstlenmek üzere takas etmeyi düşünüyorum.