Selamlar herkese.Kısaca sorayım;ilk defa görmeden alacağım bu okuma cedros 4.20 100-200 kamışı kullanan var mı?Var sa kısada olsa bir yorum yazarsanız sevinirim.Siparişi verdim fakat değiştirme şansım var.Şimdiden Teşekkürler.
Ben 4,50 lik kullanıyorum.. atarı 150 250 olduğu için tercih etmiştim.. Atarın 150 250 olduğuna bakmayın, 50 gr. kurşunu da rahatça uzağa atabiliyorsunuz.. Ağırlık olarak 200 gr. kurşunun üzerine çıkmıyorum, her zaman 50 gr. pay bırakmakta fayda var.. Cedrosların en belirgin özelliği ise atış yaparken aşırı yüklenmiyorsunuz, mesafe olarak da gözle görülür biçimde fark ediyor.. Bu da ince takımların ağır kurşunla uzağa atışında avantaj sağlıyor.. Kamışın hafif oluşu da ayrı bir kolaylık sağlıyor, kol yorgunluğu olmadığı gibi gelen balığı hissettirmesi de ayrı bir güzellik.. Sizin yerinizde olsam kullacağım kurşun maksimum 150 gr. ı geçmeyecekse değişiklik yapmam.. Sonuç olarak ben kolum yorulmadan uzak mesafe atışı yapacağım diyorsanız iyi bir tercih diyebilirim.. Güle güle kullanın..
merhaba ben kullanıyorum at çek için gercekten ıdeal bı kamıs 8 saat at cekyaptım hıc yorulmadım istedıgın mesafeye rahat atıyorsun arkadasın dedıgı gıbı atarının 50 gr altında atmakta fayda var ama sınırları da zorlayabılıyorsun M I 9 saglamlıgı gercekten harıka