Merhaba abilerim kardeşlerim, bu at-çek işi hepten zehirledi beni tolee 2.10& frame30 ikilisi beni pek kesmedi ve başladım araştırmaya okudum okudum 2.40 bir kamış ve 6 devir üzeri bir makinaya ihtiyacım olduğuna kendimi inandırdım ve ansızın istoçta buldum kendimi okuma v-system almaktı amacım heryere baktım ama malasef nisan sonu gelicekmiş sonra salina seaspin aradım o da yok ben de o cansıkıntısıyla 2.40 shimano catana CX 2.40 10-30g aldım http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=4642 makina olarak okuma trio 40 düşünüyodum 40 S görünce hemen aldım http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=4818 makina çok çok güzel ama kamışta çok kararsızım fincanlarında çok çabuk pas oluyormuş ve 17g-18g lık sahteleri atarken kıranlar olmuş.Değiştirmek mümkün olabilir? Fikir, düşünce ,bilgi ve tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim teşekkürler.RASTGELE...
Bekir kardesim, bende 3 sene evvel Shımanonun BX 240 Telespinini aldım 10 - 30 gr. olmasına ragmen 40 ve 50 gr.kullanıyorum; hic sıkıntı yaratmadı. Porselen ve fincanlarda pırıl pırıl. " Bakarsan Bag, Bakmazsan Dag Olur " atasozunu hatırlayarak, temizlik ve bakımın herseyde oldugu gibi balıkcılıkta da sart oldugunu unutmamak gerekir. Gule gule kullan.Tevfik.
Kamış ı bilmem ama makıne gercekten güzel. banax ıso 800 ve ryobım var. Eskıtemedım ki alayım bir tane şunlardan..
teşekkürler makina tavsiyen için çok sağol ama OKUMA 40 S aldım fena duruyo ama icratına bakıcaz ben de ısınmaya başladım
Bekir kardesim, size birde 2 parcalı cok ama coook kaliteli silikon dolgu kamıs onerecegim. porselenler gercek fuji, kamıs baglantı yeri krom celik.Kesinlikle kıramayacagın bir kamıs.( FIRE FOX MİNG PIN MP - 06J - 1802 ) Boy 1.65 - 1.80 cm. secenekleri var. Hepsidenizde com.dan Ali veya Hakan beyle irtibata gecersen yardımcı olurlar. Fiyatı 35 tl civarında. Kapıda nakit odeme sistemleride var. Ben degisik versiyonlu iki tane aldım. İnanki bakmaya kıyamazsın. Kolleksiyonuna koy derim. Abin Tevfik - BURSA
Alalım Tevfik abim baktım ama 1.65 boy var hangi kullanıma uygun abim bunlar veya sen hangi durumlarda tercih ediyosun,bide abim benim catana&trio40s ikilisine ne misina önerirsin abim 0.22 veya 0.28 aralığında düşünüyorum deniz için ne alalım abi
Bekir kardesim, telefonla irtibata gecersen size yazdıgım seri1.80 lik boy olanıdır.. aksiyonları ve ceker gucleri de cok yuksek. ayrıca MP - 19-165 inide aldım. ( Bal kopugu renkli olan ) Hafif jigde de kullanmak icin. ( Size onerdigim kamısın Porselen yerleri visne kırmızı, diger yerleri siyah.) Misina dersen kardesim; Tatlı suda yesil,Tuzlu suda kırmızı renkler tercihin olsun. Tatlı su balıkları yesil rengi algılayamazlar, Deniz balıklarıda kırmızı renge karsı cok ilgil duyarlar diye biliyorum. Markam dersen, TRABUCCO. Kısmetin bol olsun kardesim. Tevfik.
Kamış kesinlikle doğru seçim olmuş. Makinaya bir şey diyemeyeceğim ama onu da aynı marka alsaydın daha güzel olurdu. Furkan'ın dediği gibi saharayı tavsiye ediyorum. Yeni takımın uğurlu gelsin.
makınayıda çok beğenerek aldım ama olsun bunu eskitince shimano alırım artık değerli yorumlarınız için çok teşekkürler,aslında yeni takımı deneyip birşeyler yazmak istedim fakat misinada çok kararsız kaldım bu gün bulursam okuma bluefish 0,26 almayı düşünüyorum kalın mı olur sizcehttp://www.avmarketi.com/asp/product/6571/OKUMA-BLUEFISH-MISINA-300M-0-26MM Tevfik abim bulamassam trabucco bakıcam
akşam iş çıkışı istoc a gittim fakat heryere baktım okumabluefish 0,26 yok trabucco baktım oda yok sonra oskar ultra 0,24 aldım 300m fena değil gibi bu gun sarıcam,bu misinayı çok met ettiler bilginiz varmı ve kullanan
Oscar iyi misinadır ama biraz serttir spin makineden çıkarken çok boşalma yapar canını sıkar. Sar sarma demiyorum ama makineyi tepeleme doldurma.