Okuma Distance Surf 60

Konu, 'Makineler' kısmında ONURTOKLU tarafından paylaşıldı.

1. ONURTOKLU

ONURTOKLU ONUR

Favori Kamış:
    OKUMA
    Favori Makine:
    OKUMA AVANGER AV45
    Arkadaşlar Bana Bu Makiana Hakkinda Biraz Bilgi Verebilirmisiniz...

2. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    öncelikle seçeceğin makine ve kamış avlanma amacına uygun olmalı,yemli oltalara ağırlık vericeksen kiii genelde kalkan lüfer gibi iri balıklar demektir bu.daha güçlü makine ve kamışlar seçmelisin.eyer atçek oltacılığı amacındaysan daha hafif kolay taşınabilir ve aksiyonu iyi olan kamışlar ve makineler seçmelisin.bu örnek olarak vermiş olduğun makine anladığım kadarıyla büyük balık için yani yemli kalkan veya lüfer vs için gibime geldi.bu konuyu biraz daha açarsan nacizane fikrimi biraz daha açabilirim arkadaşım:)

3. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    onur okuma kullanan senisin sen bizi aydınlat,eğer memnunsan bende okuma markasını tecih edeceğim .övüldüğü gibi kaliteli ve sağlam mı?

4. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Onur Bey, ben yaklaşık bir yıldır OKUMA MAX-4 CARP 60 sörf makina (kamuflaj renkli) kullanıyorum ve çok memnunum... Şiddetle tavsiye ederim!

5. OMMG

OMMG OKAN

Hemen hemen tüm Okuma marka makinaları rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.Ben üç değişik makinasını kullanıyorum ( Distance Surf Pro 60 - Flame F-60 ve Salina II 10000 ) kesinlikle tavsiye ederim.

6. ONURTOKLU

ONURTOKLU ONUR

Favori Kamış:
    OKUMA
    Favori Makine:
    OKUMA AVANGER AV45
    okuma distance surf 60 makara kıyı balıkçılığı için uygun oldupğunu araştırmaarıma göre söyleyebilirim makina 680 gr civarında ondan dolayı bu makinayı bnim tamamiyle kıyı balıkçılığa önerebiliceğii artık söyleyebilirm :)) bnim esas aradığım ise yine okuma marka avanger serisi av 45 gerçekten çok mükemel bi makina tekne balıkkçılığında 120 ila 165 cm kamış ile çok güzel işler yapılabiliceğini söyleyebilirm :)) avanger 45 hakkında daha falza bilgisi olan varsa bnle paylaşabilir...

7. axes

axes kdrt

benim bildiğim kadarıyla makina 680 değil 570 gram.http://www.avmarketi.com/asp/product/11707/Okuma-Distance-Surf-60-makine
    bende bu makinadan almak istiyorum hali hazırda kullananlar varsa makina hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

8. OMMG

OMMG OKAN

Belirttiğiniz gibi makina 570 gr.Bu makinayı değil de Distance Sorf Pro 60 lık kullanıyorun ve gayet memnunum.