Hayırlı pazarlar Sevgili dostlarım bu makinayı kullanan arkadaşların görüşlerini alabilirmiyim İstanbul boğazında iş görürmü kullananlar beri gelsin :thumb: Okuma Distance Surf Pro Sevgi ve saygı dileklerimle
Bogazda kullanmadim ama makineyi taniyorum. Bogaza özellikle agir kursunla rapalaya zayif kalmakla birlikte kötünün iyisi denebilir. Agam saham kuvvetli bir alet degil. Idare eder.
Ok,Anladım ceyhunum, Bugün Cengiz balıkçılıkta her iki makinayıda test etme imkanım oldu. Distance surf pro 60 sarma esnasında boşken bile hafif tertip zorlanırken Bluehawk yağ gibiydi.Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. Ayrıca millet haklıymış Cengiz balıkçılığa bugün ilk kez gitmeme rağmen sanki 50 yıllık tanıdıklarıymış gibi yakınen davrandılar.. Sanırım bu bilgilendirmeden sonra sevgili moderatörler konuyu kilitleyebilirler... Sevgi ve saygı dileklerimle..
Bahri Bey, 150-200 tl arası fiyatta alınabilecek en iyi surf makina bluehawk. Tabiki en iyi en kaliteli makina budur iddasında değiliz ama bu fiyat aralığında budur. Profilinizde Shimano ultegra kullandığınızı gördüm, eğer denk gelirseniz sahilde Daiwa modellerini kullanıp denemenizi tavsiye ederim.