Okuma epix v2 360 kullanan varmı ???

Konu, 'Kamışlar' kısmında alicanbey tarafından paylaşıldı.

1. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    selam arkadaşlar.. sadece sazan avında kullanmak üzere okuma epix v2 360 kamış ve okuma power Liner pl 865 makine almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşım varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.maximum kaç gram kurşun kullanmalıyım ve özellikle yemleme roketi atmaya uygunmudur

2. olcay81

olcay81 olcay güney

Favori Kamış:
    okuma epix v2 - lineaeffe spring carp - okuma v system 2.40 - lineaeffe rapid spin 1.90
    Favori Makine:
    okuma powerliner - okuma epix pro - daiwa regal 3000 - d.a.m quick 500
    fiyat performans olarak en uygun ikili diyebiliriz sazan için.ancak 3.90 almanızı tavsiye ederim.yemleme roketi çok zorlamamak şartıyla atılabilir

3. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    Yorum icin tesekkurler olcay bey.neden 3.90 cm tercih etmeliyim mantikli bir aciklamasi varmi.bu kamisin 3.60 cm olanin atari 3 lbs ve 390 cm olani 3.5 lbs yaziyor.3lbs kac grama tekabul ediyor ve bu kamisla maximum kac gram kursun atmaliyim bilen arkadaslar yazarsa sevinirim.

4. olcay81

olcay81 olcay güney

Favori Kamış:
    okuma epix v2 - lineaeffe spring carp - okuma v system 2.40 - lineaeffe rapid spin 1.90
    Favori Makine:
    okuma powerliner - okuma epix pro - daiwa regal 3000 - d.a.m quick 500
    bende 3.90 epix v2 ve powerliner 865 kullanıyorum .3.60 ınada baktım ancak 3.90 daha rahat hissettiriyor.1 lbs 45 gram alarak hesapla.3.90 da ayrıca atış mesafeside artar.