Erdinc kardesim, sanırım denizde kullanacaksın. Benim onerim TRABUCCO dur. Bu markanın SPECIAL CASTİNG serisi kırmızı renkli olanı.150-300 m.Biraz serttir. Kullanmaya gore zamanla biraz gam yapabilir.. SUPER SOFT, sarı renkli oldukca esnek ve yumusaktır.200-500 m.Beden ve kostek icin, Yine aynı markanın COMTETION serisi 50 m.olarak satılır.Suda gozukmez.Bu markanın urunleri nin gercekten son derece kaliteli oldugunu bizzat test ettim.Dugum mukavemeti inanılır gibi degil.Makinana 0.35-40 lık sar. Beden ve kostek icin 0.30 oneririm. Orası Akdeniz. Bir bakarsın 10-15 kg.lık akya,lahos vurur.Sonrada uzulursun.Hedefin hep tasıyabilecegin kadar buyuk olsun. Gelen kucukleri de incitmeden birazcık sev, sonrada " Buyude gel" dıyerek tekrar geldigi yere gonder. Kısmetin bol olsun. Tevfik.
tevfik abi merhaba ben şimdi misina aldım.0,25 lik zaten at çek yapacam ben 6.5 kilo çekerli 250 mt lik.abi bunun hepsini sarayımmı yoksa altına bant felan sarayımmı???
Erdinc kardesim, makinanın kafa dedigimiz makarasının yanında misina sarım olculeri vardır.Kaclık misina kac metre sarılır diye. Okuma Flame 0.25 lik misina 150 m. sarılır.Goz kararı dersen,makara dolmaya 1 mm.kalana kadar sıkı sekilde sararsın olur biter. Kalan 100 m. yide beden ve kostek icin kullanırsın. Hayırlı ve kısmetli avlarda kullanman dileklerimle.Tevfik.