Merhaba Uzun bir aradan sonra bugün balık sevdam kabardı. geçen sene aldığım lineaffe grande baia 4.20 kamışıma yeni bir makina almaya karar verdim. eminönü ne gittiğimde birkaç dükkan gezdim ve önerileri degerlendirdim. en sonunda biri beni okuma flame 60 serisini almam yönünde ikna etti ve bende 70 tl gibi bir fiyata aldım. fakat şimdi biraz araştırma yapayım dedim de sanırım bu makine surf kamış için uygun değilmiş !!! bu konuda bilgi verirseniz sevinirim ...
gayet güzel makina almışsınız. surf tipi makina olmamakla birlikte surf kamış ile kullanabilirsiniz. bu tamamen tercih meselesi. ancak çok uzak atışlar beklemeyin. 130-140 metre gibi
erhan deniz avlarından fazlaca anlamam. ama izlediğim kadarı ile surf e özel makıneler var. uzak atışlar için kafada misina sarım yeri daha sığ .. açıkçası hangi markete gitsen surf makıne desen sana yardımcı olurlardı.
Bende surf kamışı aldım makine olarakta okuma avenger 65 aldım. Surf makinesi olmasada bilerek aldım genel kullanım için. Bence oda sana uyar moralini bozma =)
saolun ya...canım sıkıldıydı valla... birde senin dedigin gibi okuma avanger ile ikisi arasında kalmıştım bunu aldım sonunda ... neyse artık kullanarak öğreneyim