Okuma Helios 2.40 15-45 kamış kullanan varmı aramızda ? Bu aralar ilgimi çekmekte 2.70 VSystem kullanıyorum geçiş yapmak mantıklı olur mu ?
helios en iyi kamıslardandır bende 240 var kullanıyorum cok memnunum şimdi 270 alıcam bazı yerlerde kısa kalıyor 240 levrek avında wtd için çok ideal istanbul kıyılarında 270 daha güzel olacak benim için
helios 240 kullanıyorum kamışın sap kısmı kısa onu bilin mevcut hali ile kamışın dengesi harika 3 saat kadar su üstü yapıyorum banamısın demiyor. eski kamışım v system 240. önerririm.
Helios cidden güzel kamış. V system bir çoğumuzun ilk spin kamışı. Benim kullandığım gayet güzel elime oturan bir kamıştı. Aksiyonunda memnundum. Ancak bazı üretimde farklılıklar olduğunu söyleyen arkadaşlar mevcut.
helios 2.40 bence süper dengeli ve ucunda balık varken de güven veren bir kamış. k tipi halka dolanmayı en aza indiriyor. Erkan Beyinde yazdığı gibi sapı kısa ama kesinlikle yormayan bir kamış. kesinlikle tavsiye ederim.
herkese tek tek teşekkür ederim kafamdaki en büyük soru işareti sap kısmının kısa olmasıydı bu gün gidip tekrar inceleyeceğim VSystemden memnunmusun diye sorulmuş memnunum fakat biraz daha sert kamış istiyorum gttiğim meralarda ağır sahteler atmam gerektiğinden değişim yoluna gittim birde 270 kamışı suya girerek kullanmakta zorluk çekiyorum bu da değişim faktörlerinden biri
bu mesajda eski kamışım v system 240 diyip öneririm dedim. burda kastım heliosu öneririm di. daha yumuşak ve sapı daha uzun isterseniz ise v sytem öneririm
kamışı bu gün aldım en yakın zamanda deneyip yorumlarımı yazacağım ilk izlenim olarak sap kısa ama bende kısayım ve çok hafif bir kamış helios makinayla iyi bir ikili oluşturacaklar