okuma hexana VS ryobi ecusima

Konu, 'Makineler' kısmında aliselim66 tarafından paylaşıldı.

?

Siz bu iki makinadan hangisini tercih edersiniz?

Anketin kapanma tarihi 9 Haziran 2009.
  1. okuma hexana diyenler

50,0%
  2. ryobi ecusima diyenler

50,0%
  1. aliselim66

aliselim66 ali selim şahin

Favori Kamış:
    discovery
    Favori Makine:
    cormoran corcast
    En İyi Avı:
    1 kılo bıldıgın sazan
  2. Gökhan Aydınlı

Gökhan Aydınlı Gökhan

Favori Kamış:
    Extreme Cast, Okuma Powerliner
    En İyi Avı:
    İçi mazot dolu, bir bidon
    Ryobiler kötü makine değiller ama ağırlardır dış kaplamaları zamanla sorun yaratabilir, bu fiyatın makinesi değillerdir piyasada bir ara bulunamadılar sonra geldiklerinde ise fiyatları şişti.Göl için beklemeli avlarda ideallerdir, Ryobiler kötü değil niye aldım bu makineyi dedirtmezler.Ama hangi makinayı alırdınız diye sorarsanız hiç kullanmadığım halde bu modeli, Okuma derim kesinlikle çünkü bu makine spin bir makine yani seri ve zannediyorum Ryobiden çok daha hafif sıralı sarım ve diğer özellikleriyle, dişli sistemiyle Okumanın bu modeli Ryobiden oldukça iyi gözüküyor.. Birde internet üzerinden alışveriştense biraz araştırıp öyle alış veriş yaparsanız daha karlı çıkabilirsiniz. Okumalar yurt dışı fiyatlarıyla neredeyse aynı fiyata satılıyorlar,. Bu model ingilterede 40 Euro http://www.harrissportsmail.com/Models.aspx?ModelID=16718

3. Okan_uA

Okan_uA .

Ben de bir ryobi ecusima kullanıcısı olarak ryobiye oy vermiştim. Sonuşlar da kafa kafaya gidiyor. Hadi bakalım bari ankete oy versin herkes ( yorum yapan pek olmuyor da:eek: ) :rolleyes: