Arkadaşlar kullandığım kamış Okuma salina sea spin 285cm. Günde ortalama 4-6 saat at çek yapıyorum belli zaman sonra beni uzunluğundan dolayı yoruyor. Boyu daha ufak atarı daha düşük (5-20 veya 10-30 gram aralığında) Okuma kamış almak istiyorum. Bulunduğum yerde böyle kamışları görerek alma imkanım yok o yüzden sizlerin tecrubelerine ihtiyacım var. Sahte max 30 metre gitse yeter. Kamış boyu 210 cm 240 cm arasında kalıyorum acaba boy ve model olarak hangisini alsam. Okuma V system, veya Okuma lure Mania, yada Okuma Alumina. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Merhabalar ufuk. Daha önce 2.85 kullandıysan bu iş için kanımca en ideali 2.4 kamış olacaktır. Okuma markası alacağım diyorsan salinın 2.4 kullananlar memnun.Bende 2.4 iki kamış mevcut okuma marka v-sistem 10-40 atarlı kamışımdan memnunum sanada tavsiye ederim hem gayet hafif hemde atar değeri ve sağlamlık olarak işini görür. kamış çantası ayrı bir avantajı bence fazla düşünmene gerek yok saydıkların arasında v sistem uygundur. Hayırlı olsun..
Okuma Alumina 2,40 5-25 kullanıyorum. Çok memnunum. Çok esnek değil. Bugün kırılsa yarın yenisini ararım.
Bende okuma v system 270 -10.40 gr var ve makinam da okuma Trio 40s mükkemmel bir takım oldu. İlk kez sabah suyunda Çanakkale boğazımızda kullandım kullanmaya doyamadım. Kısacası tavsiye ederim,parasını hakeden takım olucaktır eminim. Sevgiyle kalın Rasgele.
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. 1 tane 240 cm V system 1 tanede alumina 240 5-25 atarlı almaya karar verdim. herkese rastgelsin..
Bugün Cengiz balıkçılığa gittim, v system 240 buldum ve aldım alumina yoktu ellerinde. Konu kapanmıştır tekrar teşekkürler..