Okuma LureMania 249cm 5-20g spin kamış hakında bilgi

Konu, 'Kamışlar' kısmında adem yurtseven tarafından paylaşıldı.

1. adem yurtseven

adem yurtseven adem

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma avenger 40b
    En İyi Avı:
    yayın 87 kilogram
    merhaba sevgili hobidaslarım malum kış geldi yaza kadar güzel 2 tane takım hazırlayayım diyorum kamıslar okuma luremania düsünüyorum bu kamıs lar hakkında bilginiz varmı acaba takımı söyle düsündüm

1.takım kamısı ve makinesi
    http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-43980&productref=145987&ID1=&ID2=

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-1227430&productref=168778&ID1=&ID2=

2. takım kamıs ve makinesi

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-43975&productref=145989&ID1=&ID2=

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-42659&productref=16080&ID1=&ID2=

özellikle kamıslar hakkında bilgi verirseniz cok ama cok memnun kalırım İĞNENİZ KESKİN OLSUN

2. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    safina 25 ile 5-20 atarlı 249cm olanını deniz avlarında LRF için kullanıyorum. sahtelerim 3-8gr arası. tek kelimeyle harika. 185cm olanını aldım. sahilde elimde kayboldu. çok küçük kaldı. 249un uzun olduğuna bakmayın. oldukça hafif olduğundan istediğiniz aksiyonu verebiliyorsunuz.

zaten okuma...

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Çooook esnek bir kamış. Hafif sahteleri atmak için birebir.

4. adem yurtseven

adem yurtseven adem

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma avenger 40b
    En İyi Avı:
    yayın 87 kilogram
    DEGERLİ BİLGİLERİNİZ İÇİN COK TESEKKÜRLER ARKADASLAR 5-20 ATARLIYI TURNA 3-11 ATARLIYI İSE ALABALIK VE KASNA AVINDA KULLANMAYI DÜSÜNÜYORUM

5. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Ooo abi bi LRF ci daha buldum . :D Yaşasın :D :D :D

6. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Abi bende Luremania nın 213 cm 5-20 atarlısı var işimi çok güzel görüyor 2-3 gramlık sahteleri yakalaşık 15 metre atabiliyorum arkamda hafif bi rüzgar olduğunda . Benim makinem 4000 lık küçük makine ve ince misina ile güzel avlara imza atarsın umarım rastgele .

7. accuman

accuman mustafa kamil coşkun

Favori Kamış:
    OKUMA..
    Favori Makine:
    OKUMA-LİNEAEFFE....
    En İyi Avı:
    LEVREK..11.7 KG..
    harika kamış....

doğrusu lure mania 216 ve 302 olarak iki spinim var....küçüğünde lineaeffe bass 40 ...büyükte ise lineaeffe bass 50 makina var...üsküdardan cengiz balıkçılıktan aldım....bass 40 ta....kendo 0.12....bass 50 de ise kendo 0.23 ip misinba sarılı.....ufak kamışa hanım el koydu....hem spinde hemde beklemede kullanıyorum....tek kelime ile her ihtiyacıma cevap veriyorlar......ne diyeyim .....rastgele....sevgilerimle...(1968 model orijinal japondaiwa dan tut D.A.M akadar bir sandık makine var ama bunları tuttum yahu....yaşlandık acaba ondanmı?...).....reeling :thumb: