Okuma Makaira Surf 450cm 100-250 3 sec Yellow

Konu, 'Kamışlar' kısmında slave tarafından paylaşıldı.

1. slave

slave Levent

Selamlar öncelikle,

http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/okuma-makaira-surf-450cm-100-250-3-sec-yellow/21703/

parçalı bir surf kamış almaya karar verdim. yukarıdaki kamışı 470 tl civarında bir rakama alabiliyorum. konuları baya araştırmama rağmen yukarıdaki kamış hakkında hiç yorum görmedim.

boyum 180, 78 kiloyum, uzun suredir 420 cm kamışlar kullanıyorum 450 cm olması sorun çıkarabilir mi bilmiyorum alışırım diye duşunuyorum.

boğazda rapala için uygun olup olmadığı hakkında kullanan veya gören kişiler yorumda bulunabilir mi?

birde makina olarak shimano titanos 5500 var elimde. Shimano Alivio DX Surf 4.2M 200G ile birlikte yemlide ve çaparide sıkıntı çekmeden kullanıyorum. bu kamış ile birlikte sorunsuz kullanılabilir mi. yoksa başka birşeyler bakmak gerekirmi.

Şimdiden teşekkürler.

2. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Kamis yeni piyasaya cikti o yuzden hakkinda bir yorum yok, malzeme kalitesi ve fincalari iyi gozukuyor ama bana et kalinligi biraz ince gelmisti ayni seyi arkadasimda soyledi. Bogazda iki ay once 3 4 atis yaptim uzaga erimi gayet iyi. Olumlu olumsuz goruslerim bunlardir.

3. saltiga

saltiga ÜMİT

Urun hakkinda bir bilgim yok ama bence bogazda rapala yuzdurmek icin 450 cok gereksiz kamisin toplam agirligi istedigi kadar hafif olsun 450 cok havaleli kullanmasi zor agir cok yorucu gun boyu at cek fena yoruyor bence 420 yi gecmemek lazim hatta en ideal boy 405 benim fikrim bu yonde kullandim tecrubelerim bu dur

4. karantina14

karantina14 Okan

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra G2
    Favori Makine:
    Power Aero Fliegen TD
    En İyi Avı:
    Lüfer
    470 TL iyi bir fiyat. Fuji halkalar ve toplam ağırlıkları vs de iyi ama yeni kamış olduğundan pek kullanan yok daha. Dengesi vs nasıl bakmak lazım. Aksiyonu nasıl kamışın?

5. slave

slave Levent

teşekkürler arkadaşlar,

esasında 500-600 arası bir bütçe ile kamış almaya karar vermiştim. Beastmaster BX-H 3 Parça Surf 4,25mt 225gr almaya niyetliydim Beastmasterın teleskopik olanını görmüştüm daha once çok beğenmiştim. parçalısının çok farklı olmadığını duşunuyordum alacaktım fakat sapı daha kısa ve hayli kalın olduğunu duydum vazgeçtim. çünkü beastmasterda beni çeken zaten ergonomik olan sapıydı. yoğun çalıştığımdan dolayı telefonla beastmaster'ı sorarak araştırırken bu kamışın onerisini aldım. her satıcı arkadaşta olduğu gibi boğazda erim, sertliği ve dengesi konusunda garanti verdi:) ama kullanıcılar varsa benim için o daha onemli bir veri. eğer bu kamışla ilgili veya alternatif başka bir kamışla ilgili tecrubeye dayalı bir oneri gelirse hafta sonu çıkıp hepsine tek tek bakıcam. ama ilk bakışta bu kamıştan fiyatının karşılığını alabilirmişim gibi geliyor.

6. slave

slave Levent

teşekkürler arkadaşlar,

esasında 500-600 arası bir bütçe ile kamış almaya karar vermiştim. Beastmaster BX-H 3 Parça Surf 4,25mt 225gr almaya niyetliydim Beastmasterın teleskopik olanını görmüştüm daha once çok beğenmiştim. parçalısının çok farklı olmadığını duşunuyordum alacaktım fakat sapı daha kısa ve hayli kalın olduğunu duydum vazgeçtim. çünkü beastmasterda beni çeken zaten ergonomik olan sapıydı. yoğun çalıştığımdan dolayı telefonla beastmaster'ı sorarak araştırırken bu kamışın onerisini aldım. her satıcı arkadaşta olduğu gibi boğazda erim, sertliği ve dengesi konusunda garanti verdi:) ama kullanıcılar varsa benim için o daha onemli bir veri. eğer bu kamışla ilgili veya alternatif başka bir kamışla ilgili tecrubeye dayalı bir oneri gelirse hafta sonu çıkıp hepsine tek tek bakıcam. ama ilk bakışta bu kamıştan fiyatının karşılığını alabilirmişim gibi geliyor.

7. slave

slave Levent

teşekkürler arkadaşlar,
    aslında 500-600 arası bütçeyle üst seviyenin altı bir kamış bakıyordum. shimano beastmaster 3 parçalı kamış arıyordum. daha önce teleskopik olanını çok beğenmiştim fakat parçalının aynı olmadığını öğrendim. sapı daha kısa ve daha kalınmış. zaten teleskopik olanın ergonomik sapı beni cezbetmişti. yoğun çalıştığım için beastmasterı araştırırken telefondaki satıcı bu kamışı onerdi. her satıcıda olduğu gibi boğazda sertliği,erim mesafesi ve dengesi konusunda garanti verdi :) tabi kullanıcıların yorumları benim için daha onemli. belirttiğim bütçe aralığındaki önerilere bu hafta sonu gezip tek tek bakıcam. bu kamış ilk bakışta fiyatının karşılığını vericekmiş gibi duruyor. ama bi sezon geçirmeden kesin konuşmak yanlış olur.tabi surf atışa yıllarını vermiş üstadlar tek atışta hatta başkasının atışını gözlemleyerek uzun süreli yorumlar yapabiliyorlar biz çok kişiye sormadan alabilme seviyesine henuz gelemedik :)

8. slave

slave Levent

teşekkürler arkadaşlar,
    aslında 500-600 arası bütçeyle üst seviyenin altı bir kamış bakıyordum. shimano beastmaster 3 parçalı kamış arıyordum. daha önce teleskopik olanını çok beğenmiştim fakat parçalının aynı olmadığını öğrendim. sapı daha kısa ve daha kalınmış. zaten teleskopik olanın ergonomik sapı beni cezbetmişti. yoğun çalıştığım için beastmasterı araştırırken telefondaki satıcı bu kamışı onerdi. her satıcıda olduğu gibi boğazda sertliği,erim mesafesi ve dengesi konusunda garanti verdi tabi kullanıcıların yorumları benim için daha onemli. belirttiğim bütçe aralığındaki önerilere bu hafta sonu gezip tek tek bakıcam. bu kamış ilk bakışta fiyatının karşılığını verecekmiş gibi duruyor. ama bi sezon geçirmeden kesin konuşmak yanlış olur.tabi surf atışa yıllarını vermiş üstadlar tek atışta hatta başkasının atışını gözlemleyerek uzun süreli yorumlar yapabiliyorlar biz çok kişiye sormadan alabilme seviyesine henuz gelemedik

9. slave

slave Levent

ben mesaj gelmiyor diye tekrar tekrar yazarken üyeğiliğim onaylanmadığı için gelmediğini fark etmemişim kalabalık için özür dilerim :)

teşekkür ederim yorumlar için.

dün dayanamadım gittim ve zaten hayranı olduğum Shimano Beastmaster DX Surf TE 430-200 kamışı aldım. şimdilik parçalı hevesimi erteledim.

makinaya BERKLEY 0.08 WHIPLASH CRYSTAL sarıp(altı yataklı) şoklamayı duşnuyorum. shok için tavsiyeniz olursa çok memnun olucam.

tekrar teşekkurler.

10. balikoltasi

balikoltasi Birol

0.06 Whiplash sarın derim. 0.08 kalın kaçar.
    Şok içinde aynı misinanın 0.12 liğini veya mono olarak trabucconun üzerinde sargoz resmi olan misinasını öneririm 0.35 .

11. slave

slave Levent

teşekkürler siparişleri verdim hafta sonu deniyecem.

12. aukesen

aukesen ahmet Uğur Kesen

Favori Kamış:
    Yuki Neox R8,Vercelli Spyra Amarella,Daiwa Prime Caster II,Lineaffe Surf Mill,Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Shimano aero fliegen,Daiwa Castizm 25QD,Daiwa EmblemZ4500,Shimano ultegra 12000,Penn surfblaster7000
    Makaria nın telekopik olanını kullandım kamış boyu 440 benim boyum 175 bana uzun geldi. Kamış shimanonun üst düzey kamışları kalitesinde ve fast kamış. Parçalısı boyu sorun olmayacaksa çok daha kalitelidir.