Merhaba değerli abilerim,arkadaslarım. Bende bu sene tekirdağ spin avına başlamaya karar verdim yaklasık 1 aydır kamış makine misine vs. araştırıyorum. Geçen gün trio 40 s almaya karar verdim. Fakat butun istanbulu gezmeme rağmen tek bir tane bulamadım. Sordum soruşturdum en erken ayın 20 sinde geleceğini öğrendim. Fakat ayın 12 sinde keşana erikliye gideceğim. Oraya gidene kadar elime geçmesi lağzımdı. Cengiz balıkçılığı aradım. Oradakilerden biraz bilgi aldım. Trio 40 s yerine yeni çıkan ürünü trio white 40 ı şiddetle tavsiye etti. Ama içimde bir şüphe kaldı acaba 10 gün bekleyip 40 s mi alsam yoksa yarın trio white yi alsammı bilemedim . Sizin engin tecrübelerinizden yardım istiyorum. Almayı planladıklarım; Trio white 40 V system 2.40 10-40 Nippon ghost 0.247 Kendo haryu serisi 13-21-22 no sahteler( daha bircok sahte almak istiyorum fakat gazla bilgim yok Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum , herkeze güzel bereketli avlar dilerim.
okumalara bulaşma sakın elinde kalır. şakırdamaya başlar sonra bakmışsın kafa ters döner. shimano new elf bakabilirsin. gelibolu spincilerin şu aralar kullandığı makinadır kendisi.
Daha yeni, 1 haftalık trio 40'ı sararken geriye biriktirdiği için geri verip, yerine rtx 40 aldım. arada 25 lira fiyat farkı var ve ilk izlenimim mükemmel. Satın aldığım kişi de trio 40s 'e bulaşma demişti.
Okuma yerine. Daiwa ve shimano makinelerden birini edinmeniz güzel olur. Benim nacizane tavsiyem Shimano Exage 3000 dir.
Az once arkadaşı aradım trio 40 wt yerine rtx 40 aldım. Satan arkadaşta ip misine ile hiçbi sorun yaşamazsın rahat rahat kullanırsın dedi.
Doğrusunu yaparsın kardeş boşver sen trio 40,s kötü diyen ya bilmiyordur ya da avrupadan haberi yok bunu üreten adam satılmasın diye üretmiyor öyle değil mi uygun misina ve doğru sarim sonucu en iyi performansı alırsın rtx 40 çok tuttu sindi yakında gelir 55 65 80 kafalı modelleri çıktı . Rasgele ..
Hocam makine kamış elime geldi . Gercekten tüy kadar hafif bi makine . Cok güzele benziyor. Fakat misine konusuna gelince misine olarak ne takmalıyım ? Asa yukarı 50 tlye kadar butcem var .