balıkçı dostlarım yeni makine almaya karar verdim uygun fiyatlarda makinelere bakıyorum kafamda milyonlarca soru işareti var sorularım acaba hangi marka ve hangi çeşit ... =(=( 1) okuma mı , ryobi mi vs. ?? 2)okuma mı ?? Ryobi mi ?? 3)ilk önce okumadan yanaydım düşündüğüm makineler okuma avenger serisi,okuma trio red core okuma octana'ydı taa ki çeşitli balıkçılık forumlarında ryobi ecusima 8000Vi markasını gördüm gerçi bu markaya yabancıydım ama çok güzel ve kaliteli makineler ürettiğini okuyunca fikrimi değiştirdim sizce ryobi kararıma devam etmelimiliyim ve nerelerden teymin edebilirim LüTFEN YARDIM EDiNN
okumada ryobı de bogazda sıkca rastlayabılcegın cogunlukla kullanılan markalardır okuma da sorun yasamassın yasamassın sorun derken ıthalatcı fırma cengız balıkcılık omur boyu garantılı makınler bır sıkıntı oldumu halledıyolar avanger bende kullandım 65 modelını 2 sene once guzel makınedır.ryobı ecusima da bogazda baya tutuldu beklentılerın ustunde bır makıne cıktı fıyat acısından bunlar kendı dusuncelerım benım ben ecusima secerdım 6000 ıle 8000 arasında msıına farkı var 6000 kafada olur. yanlız en onemlısı bu makınelerı hangı av tarzında kullanmayı dusunuyorsun tatlı sumu bogaz mı rapala mı yemlımı
Okuma'nın RAW II leri var, tatmin edici netice verecektir. Bu arada Abu Garcia ve Mitchell'leri de düşünmende fayda var. Bahsettiğin segmentte, bunlar da ciddiye alınması gereken mekinelerdir.
Ryobi 8000 Vi var. Oldukça memnunum. Çekeri çok iyi ve sağlam bir makina. 15 tane istavriti neredeyse hiç zorlanmadan çekiyor.
Onu Alba'nın makineleri de çekiyor idk Mitchell'in Avo surf'leri filan var. Bir gözatman iyi olur. Uygun gördüğünü foruma sorarsın, yorumlar muhterem ahalimiz.
dhimano biımaster 8000 pg- shimano power aero 10000 xta var bende fıyatları ıkı makınenınde yukssek bıraz ama omurluk akıneler kanımca power aero 2 kere kullanma sansım oldu yenı getrttım yurtdısından ryobı prosyker falan var surf kafa makıne onlarda guzel makıne deneme sansım gecen gun