OKUMA OKTANA OT-40 İÇİN YARDIM

Konu, 'Makineler' kısmında UZM-36 tarafından paylaşıldı.

1. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Selam arkadaşlar; okuma oktana ot-40 makinemin sarımında düzensizlikler var makaranın ön tarafına doğru sarımı biraz daha fazla yapmaktadır, bunun sebebi ne olabilir acaba? kendim ana gövde hariç, her yerini söküp temizleyip geri taktım çalışması daha bir güzel oldu, fakat sarım aynı değişen bişe yok, yine makarada ön tarafa doğru sarım yapmaya devam ediyor bu durumu nasıl düzeltebiliriz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    mehmet bey bu sorunu düzeltmeniz imkansız okuma makinalarında az da olsa bu sorun var bendeki avenger serisindeki makinamdada hafif ön tarafta çok olmamak kaydıyla oluyo ancak ince ip misinada bu yığılma kendini pek farkettirmiyor.he bide şuna dikkat ettim geçen gün arkadaşım aynı makinanın 30 luğundan aldı ondada bariz bir farkla baya bir yığılma hissettim.bende abu garcia cardinal serisi 30 makina var bunda osorun yok herangibi yığma sorunu görmedim.en iyisi makina alırken sarımlarını incelemekte fayda var.olmazsa makinanın makarasını çıkartın altında ana milin üzerinde ufak pullar var oraya ince bir puldaha ilave edin ama biraz pulu taktığınızda makaranın arka tarafında biraz misina boşluğu yapabilir pul ayarıyla biraz ayar gelebilir belki.

3. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    Kutunun içinde gelen pullardan birtanesi takıp deneyin muhtemelen sorun çözelecektir.

4. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    arkadaşlar mildeki pullara mı ekleme yapacağım, yoksa kafa içerisindeki maden para ya benzer pullara mı?

5. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    Mil üstündeki pullara abi.

6. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim, eski kullanmadığım markası değişik bir makinamdan benzer pul buldum ve taktım denemem sonucu sorun giderilmiş oldu tekrardan teşekkür ederim. Selamlar - Saygılar..