Sevgili kardeşlerim,yazın önemli bir süresini Tekirdağda geçireceğimden orada hem tatlı su hemde deniz avı mümkün.Tatlı su için baitrunnerli 3 makinayı tatlı su için hazırladım.Son makinam Okuma Power liner 860 modelini aldım.Az önce bakımını bitirdim.İstisnasız her makinamı alıpta evime gelince söker, inceler yağlamasını yapıp yeniden toplarım.Makinayı beğendim.Bakımdan sonra kol yarı yarıya yumuşadı.Neredeyse kendisi dönecek artık.Abartı değil inanın mükemmel bir oyuncak.Üzerine 0.40 'lık Yozuri misina sardım.Yedek kafayada 0.35 ip misina sardım.Sultanımı panodaki yerine yerleştirip Tekirdağa kadar dinlenmeye bıraktım. İlgi alaka ve esnaflıklarından dolayı Sn.Alper bey ve Sn.Emre beylere çok teşekkürler ediyorum.
power liner av partnerim osman arkadaşım aldı bi sezon bi kaç avda kullandık gayet güzel bir makina kesinlikle parasının hakkını veren kaliteli bi makina olduğunu düşünüyorum özellikle beklemeli avlarda bilgilendirmeniz içinde teşekürler sonuçta insanlar almak istediği birşey hakkında yorum görmesi güzel oluyor. elbet sitemizde almak isteyen arkadaşlar muhakkak vardır.
Bilgileriniz için teşekürler. Bende Joker mokinelerin diye adlandırdıgım Power Liner' lardan 3 ad kullanıyorm. MAşallah çok da memnunum. Müsadenizle bişey danışmak isterim. Bakımı sırasında dişlilere ne tip bir yağ kullanıyorsunuz? Bu yıl güzel bir bakım yapmak istiyorum. Teşekürler
Sn.Zeki kardeşim,makinalarımda genellikle WÜRTH marka yağı kullanıyorum.Ağır yük çekecek olanlarına da Selenia Tutela professıonal'i de katıyorum. 1-Makinalarımı söküp WÜRTH sabesto fren balata temizleyicisi ile bayat yağları temizliyorum. 2-Yine WÜRTH sabesto HHS 2000 yağı ile yağlayıp montajını yapıyorum. 3-En son kapağını kapatmadan HHS 2000 yağıyla bolca dolduruyorum. 4- '' '' '' '' HHS GRES beyaz gres sıkıyorum. 5- '' '' '' '' selenia tutela professional sıkıyorum. Veleddalin amin kapağı kapatıp makina hazır oluyor.