Selam arkadaşlar. Araştırmalarım sonucunda bu iki makinenin fiyat performans olarak sazan için en çok tutulan iki makina olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz? Ayrıca 100 tl civarı sazan için alabileceğim en iyi makine bunlardan hangisidir 2-3 adet almayı planlıyorum bunları tamamladıktan sonra kamış arayışına başlayacağım yardımlarını bekliyorum.
Okumanın söylediğin modeldeki makinesini kullanmadım, ryobi 8000vi kullanıyorum 1 yıldır tavsiye ederim mutlaka 6000vi de iyidir.
Anladım birer tane alıyım ozaman şimdilik ayrıca banax sx 4000 hakkında ne düşünüyorsunuz ayrıca sizler kamış olarak ne kullanıyorsunuz bu makinalar için.
Aslında ben makinede kamışta shimano kullanıyorum ama eskiden kullandığım veya elime alıp kurcaladığım makinelerde beğendiğim olursa diğer markalardan onları öneriyorum. Siz ne avlıyorsunuz avlarınızı söyleyin arkadaşlar yardımcı olur elbet.
poverlinerin ben de alüminyum kafalısı var ancak yeni modeller grafit kafalı çıkıyormuş.sazan için ben makinadan memnunum tavsiye de ederim
kamış olarak alba star 2808 force spin kamış tavsiyemdir göreceksin harika bir kamıştır 2 senedir makineden kamıştan zil sesi hariç başka ses gelmedi )))) süper.ayrıca banax tavsiyem değildir daiwa ya benzer modeldir st sx ler bilginize
makine olarak okuma powerliner 60 ve 65 lik modelleri var ikisinide kullanıyorun ve çok memnunum ryobi makinam yok ama arkadaşın makinasını kullandım powerlinerle karşılaştırınca bana pek keyif vermedi