Arkadaşlar bende Okuma SPa Pro var 25'lik. Bir yerde denize uygun değil diye okumuştum ama bulamadım o yazıyı. Sizce kullanabilir miyim? LRF nasıl bir şeymiş deneyeyim bi .
Lrf yapıcaksan bence denize uygundur, küçük makina fazla birşey bekleme onu bunu boşverde işini bilen her makinayla her balığı tutuyor
Makine tuzlu suya uygun değil diye okumuştum, o yüzden sorayım dedim . LRF deneyeceğim bakalım. Küçük balıklarla uğraşıp dururum artık . Yem de almam lazım, önerdiğin LRF yemi var mı?
Ben kendo baby jigleri tavsiye ederim bunların yanında kırmızı sarı ve simli beyaz solucanları he tavsiye ediyorsunda bugüne kadar ne tuttun dersen lapinden başka bişe tutmadım
Teşekkür ederim. Yarın gidip avfoni.com'un mağazasına bakacağım, bulabilirsem Kendo baby de alacağım.
Hedef balığın önemli birazda, ben ima shira snake pembe turuncu ve beyaz simli olanlarını, sizin orda turnada var onun için ima melty herhangi bir rengini farketmez, rapture mebaru worm beyaz pembe renklerini bulabilirsen yuvarlak kuyruklu olanlarını tavsiye ederim şimdilik aklıma gelen bunlar. Bunlara birde jighead lazım.Onun içinde cultiva, daiwa, ima, rapture markalı güzel jidheadler var 1,5, 2, 2,5 3 grama kadar olanları ufak silikonlar için kullanabilirsin. Zaten bu kadar malzemeyi temin ettikten sonra büyük ihtimal başlamanla bitirmen son olur belkide fiyatları görünce vazgeçersin
En kötü ihtimalle canlı karides alır, kıstırma kurşun ile onu at çek yaparım . Mutlaka deneyeceğim ama aklıma yeni geldi. Cumartesi gideceğim nasipse. Artık oradaki av dükkanlarından bulduklarımız ile yetineceğiz. Bugün gidecektim yem bakmaya ama gidemedim. Yarın bir ihtimal gidebilirsem alacağım bir kaç parça. Sen Lrf deniyor musun?
O dediğin şeyi ben solucanla yaptımda olmadı silikonlar gerçeğinden daha gerçek Benim denemediğim şey kaldımı Bıyıklı ima snake silikon ima 1.5 gr jighead Kadife rapture mebaru silikon ima 1.5 gr jighead
Kadife'yi nasıl yakalamışsın öyle, dışardan girmiş iğne . Valla senin denemediğin kalmadı herhalde. Yeni bir akım da sen bul . Bu sahtelerden alayım en iyisi. Tutar mı tutar .
Kadifeyi boluda bir gölde alabalık tutmaya çalışırken yakaladım çok fazla kadife vardı yemi talan etmeye çalışırlarken dıştan girmiş Bi fly denemedim onuda yakında deniyicem az kaldı ondan sonra bi akımda ben bulurum