Okuma dan yeni bir makina Safina Noir.Çok güzel bir makina,al al nereye kadar bilmiyorum ama alasım geldi...Oyuncak mağazasına gözü düşen çocuk gibi hissediyorum kendimi http://www.avdeposu.com.tr/?urun-12804-OKUMA-SAFINA-NOIR-MAKiNA.html
güzel bir makina, küçük ama boyundan büyük işler yapabilen bir makina gibi duruyor, bende şuan spin ve güçlü bir makina arayışı içerisindeyim,forumdan öğrendiklerime göre biraz ağır gibi,
Okuma makinalarda EOS dişli sistemi sıralı sarımı sağlar. internetteki çoğu web sayfasında bu özelliği belirtilmese de, çoğu Okuma modelinde vardır.
Safina noir 65 i kullanıyorum.Evet, biraz ağır bir makina ama gücünü hissettiriyor.Fiyat-performans açısından bakacak olursanız tavsiye edebileceğim bir makina.
bu sezon iki tane birden bozmuş biri olarak şunu söylemeliyim.. makina şayana değer 5 kiloluk sazana bile banamısın demez kalama sistemi muhteşem sizi asla yormaz / amma velakin makinenin anti ters sistemi o kadar dandik ki minicik plastik bir tırnak ve haliyle çıt diye kırılıyor avlakta sizi yarı yolda bırakabilir tamir ettirme imkanınız varsa ki benim yoktu çöpe gitmiş ziyan olarak nitelendirebilirim bu makineyi
Ben DAM Steelpower 360 Surf Makine aldım. Henüz bir kere kullanabildim. Kamyon gibi sağlam duruyor. Ağırlığı ise benzerleri gibi hemen hemen, 590gr. Bakalım uzun vadede ne olacak. Teşekkürler yine de...