Okuma safina pro spa 55 hakkinda

Konu, 'Makineler' kısmında BurgeR tarafından paylaşıldı.

1. BurgeR

BurgeR Burak

Favori Makine:
    okuma longbow lb 65-okuma avenger av65b
    En İyi Avı:
    daha iyi bir trofe nasip olmadi
    S.a ustadlar bir oneri sonucu bu makineyi alma dusuncesindeyim sazan avinda kullanmak istiyorum arada da yayina gitmek icin bulundugum bolgede genelde 2-3 kg sazanlar cikiyor ben olurda buyuk gelir diye 7-8 kg sazanida rahatlikla cekmek istiyorum.Birde bir av bayide Qunhai sg 5000 die bir makine onerdi sizlerin onerilerini bekliyorum

Butcem max. 80 tl

2. emrepasa

emrepasa emre

bir alt modelinin 25 liğini kullandım.2 yılı geçti hiç yarıyolda bırakmadı.O makinayla o balıkları rahatlıkla çekersiniz.Kesinlikle tavsiye ederim.Yani o balıkları çekerken bi r sıkıntı yaşayacaksanız bunun sebebi makina olmaz.

3. BurgeR

BurgeR Burak

Favori Makine:
    okuma longbow lb 65-okuma avenger av65b
    En İyi Avı:
    daha iyi bir trofe nasip olmadi
    7-8 kg sazani mi kast ediyorsunuz ceker derken Qunhai sg5000 hakkinda bilginiz varmi

4. emrepasa

emrepasa emre

hayır bilgim yok.ama safinanın 25 liği ile zaten 7-8 kg lık sazanı çektim.at çek yaparken kuyruk tarafına takılan kaşıkla çektim.yarım saat uğraştım ince misina var dıye ama cektım.o yuzden baska makınaya bakmanıza gerek yok.

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Her şey nasip kısmet....

Ucuz makinelerde, iyi mi çıkacak, kötü mü çıkacak, bir garanti veremezsiniz. Alırsınız, iyi çıkar, senelerce gayet güzel işinizi görür, kötü çıkar, burnunuzdan getirir. Şansınıza...