Arkadaşlar dün avmerketinden aşağıdaki kamışı aldım. Ama işin doğrusu bu kamış hakkında çok bilgim yok. Tasarım olarak çok güzel görünüyor. Turna avı için düşünüyorum acaba turna avına uygun bir kamışmıdır? Bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi. Okuma-Safina-X-Spin-Kamış-240cm-10-36GR
Bende 3.00 mt 10-40gf V spin var ama bence bu da oldukça iyi görünüyor. Turna için ideal olduğunu düşünüyorum. RASTGELE...
Bende de şu kamış var. Okuma spin kamışta büyük bir başarı yakaladı. http://www.avmarketi.com/asp/product/13517/OKUMA-V-SYSTEM-SPIN-KAMIS-300cm-40-80GR
Arkadaşlar V System den bendede var ama benim merak ettiğim bu Safina X. Fiyatının düşük olması acaba dedirtiyor bana. Bu ürünü bilen ve kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Bullfighter sağlam kamıştır fakat okumanın karbon spin kamışlarından çok daha fazla esnektir ve geç toplar. Ben kesinlikle okuma kamışı alın derim.
Cormoran yarın gelecek kargoya verilmiş neyse...Birazda bull un dolgu ucu ikna olmama sebep oldu daha önce bir kaç uç kırdıktan sonra okumadan da korktum açıkcası, aslında görsel olarak daha çok beğenmiştim okumayı nasip değilmiş
İyi günlerde kullanın. Bullfighter güzel kamış. İleride %100 karbon, hızlı aksiyonlu bir kamış alırsınız. Bullfighter'ı da benim yaptığım gibi misafir kamışı yaparsınız
Safina X'i haftasonu denedim. Çok güzel bir kamış ve çok ta şık. Hiç yormuyor. Dayanıklılığınıda ispat etti. Çok büyük olmasada 45 cm lik bir turnayı hiç hissettirmeden çekti. Tabi o kamışa taktığım ryobi ecusime 4000 makinanın da yardımı ile. İşin güzel tarafı 55 TL gib uygun bir fiyata öyle güzel bir kamışa sahip olmam
Balzer kamış alıcaktım vazgeçtim Okuma Safina-X 270 lik kamış alıcam.Merak ettiğim şey kamışın atış performansı nasıl uzağa atabiliyormu ve kamışın halkaları ip misinaya uyumlumudur? Birde turnayı nerede tuttunuz.Ben en son hasanağa barajından elim boş döndüm.