arkadaslar 3 parca okuma salına kullanan var mı aranızda rapala ve beklemelı avlar ıcın uygunmudur 150 gr kursunla genelde bogazda kullanmak ıcın
okuma salina 3 parçalı 4,28 kullanıyorum, kamış kesinlikle fevkalede, 170grama kadar maksimum atış sağlıyor ve o güveni veriyor. 170gram üstü tavsiye etmiyorum kamış sert olmasına karşın kurşunun ağırlığından ezildiği hissi veriyor. uzun mesefali atışlarda avantaj sağlıyor, bana göre tek dezavantajı, porselen yüzükler biraz hassas dikkatli kullanım istiyor
Yılmaz ben bahsettiğin kamışı kullanıyorum.Gayet iyi ileri atışlarda 170 gr kullandım , kendi ağırlığı olsun atış esnasında rahatlığı olsun gayet iyi.Üç parça kamışlarda taşımak ve muhafaza etmek sorun, buna dikkat ederen düşünme bu kamışı al.Beklemeli avda uzak atışa o kadar gerek yok rahat bir savurma ile kamışı kullana bilirsin.Hassasiyet ne çok sert ne çok yumuşak.
benıde dusunduren bıraz tasıma sorun ısın acıkcası sımdıye kadar elımden 40 ın ustunde kamıs geldı gectı 3 parca hıc kullanmadım makıneyı ayrı tasımak kamısı ayrı tasımak bıraz dusunduruyor benı tasıma kılıfında tutma yerı var mı
ben de 3 parçalı salina kullanıyorum. 170gr. a kadar kurşun kullandım. açıkça söylemek gerekirse daha yukarı çıkmaya cesaret edemedim. beklemeli avlarda çok fazla baraşı sağlayacağını düşünmüyorum. fakat, uzun mesafe gerektirek rapala ve çapari avlarında fiyat performans açısından beni fazlasıyla memnun etti.
Kamışı al zorluk çekmessin.. ben geçen sene aldım ve hep 200gr akıntıda kullandım gayet güzel, fiyatıda o zamn çok ucuzdu..kamışı aldığın zaman ek yerlerine dikkat et oralarda, herhangi bir anormallik olmasın (mini çatlaklar) bunun hariçinde yemlide deil ama, at çek te harika çaparidede kullanabilirsin ve kamışı mümkün olduğu müddetçe, bir yere çarpma çünkü fuji leri hasas..kamışın tutma yeri yok... güle güle kullan bol avlar dilerim...