Okuma salina 3 parça kamış almayı düşünüyorum makinam avenger 65a ama yeni kamışa yeni bir makinede alabilirim avenger av65b alsam iyi bir ikili olur mu kullanım alanı olarak çoğunlukla rapala atarken ama ara sıra istavrit içinde kullanabilirim su an kullandığım kamış spider surf 4.20 cevaplar için şimdiden teşekkürler
Benim şahsi fikrim Lineaeffe spider surf kullanıyorsanız, okuma salina 3 parça kamışa pek ihtiyacınız yok... Forum üyesi olan Levent abide ( Chaosad) okuma salina 3 parçalı surf kamış vardı biraz ağır olduğu için lineaeffe spider surf aldı... Her iki kamışıda deneme fırsatı buldum her ikiside güçlü ve atış rahatlığı sağlayan kamışlar ama bence lineaeffe spider surf daha kullanışlı.. spider salinaya göre hem hafif hemde en az salina kadar güçlüdür ve kullanıcısına güven verir atış sırasında... Ama siz çeşit olsun 1 adette parçalı surf kamış alayım diye soruyorsanız salina 3 parçada kaliteli - güçlü bir kamıştır, ancak biraz tutma sapı kısa tek eksi olarak bunu söyleyebilirim tecrübe ettiğim kadarıyla.... Konuyla ilgili daha fazla bilgiye sahip üyelerde yardımcı olacaktır...
Birazda atana bağlı, yorum yapılırken takımı sadece kamış atıyormuş gibi yapılıyor iyi bir atıcı her ikisi ile de iyi mesafelere atabilir :thumb:
aynı mesafeyı atmaz arkadasım ıyı bır atıcı 175 gr ıle spider salina kadar atmaz nerden mı bılıosun dıceksın denedıgımden bılıyorum esnıyor kamıs capari icin iidir hafiftir cok ıs gorur
Evet çapari için harika diyebilirim tek tek hissediyorsunuz balıkların vuruşlarını ama ağar kurşun atarken kamış çok esniyor buda atış mesafesini çok düşürüyor..