merhaba arkadaşlar.indirim sezonu açılınca balık malzemeleri satan siteleri dolaşıp kamış bakıyordum. http://www.hazirolta.com/okuma-sali...rli-teleskopik-karbon-surf-kamis-urun953.html bu kamışı bu fiyata görünce kaçırmadım aldım.kamış almak isteyen arkadaşlar bir baksın derim.
haydaa.. bu fiyata bedava.. yau daha da yeni almıştım kamış bi tane daha mı alsam naapsam.. evde kamış koyacak yer kalmayacak
Hazırolta'nın deposu işyerime çok yakın olduğu için aradım ve elden teslim almak istediğimi söyledim. Az önce de kamışımı ve blue hawk makinemi teslim aldım. Siteye kamışın fiyatının yanlış yazıldığını öğrendim ama siz aldınız ve fiyatı neyse o dediler ve yanlış fiyattan verdiler. İsteseler yanlışlık olmuş diyerek kıvırabilirlerdi. Buradan bu vesile ile hazırolta.com'a teşekkür ediyorum. Verdikleri sözün arkasında durdukları için.
Sağol abicim, teşekkür ederim. Senin mesajın üzerine bir takım daha kamış ve makine sahibi olduk Sende güzel günlerde ve avlarda kullanırsın inşallah. reeling
Herkese Merhaba, Bu hafta başı Okuma ve Lineaeffe markalı ürünlerin 2013 fiyatları güncellendi. Bu güncelleme sırasında Salina 420 ve Salina 390 teleskopik surf kamışların fiyatlarını sitemize sehven yanlış girmişiz. Bu hatamız nedeniyle iki arkadaşımızı ve aynı zamanda müşterimizi geri çevirmek yanlış olurdu. Birini elden teslim ettik. Diğerini ise kargoya verdik. Her iki arkadaşımıza da helai hoş olsun, iyi günlerde kullansınlar. Fiytatlarımızı düzelttik. Niyetlenen arkadaşlarımızdan özür diler Okuma ve Lineaeffe markalarında ay sonuna kadar tüm sitelerde %15 indirim kampanyası uygulandığını hatırlatmak isterim. Bu indirim yılda bir kez yapılmaktadır. Bizim hatalı fiyatımız kadar cazip olmasa da bu markaları almak isteyen arkadaşlar için iyi bir fırsattır. Saygılar, Burç Karadeniz Hazirolta.com
Aynı kamış var bende ama üzerinde 200 atarlı yazmasına rağmen hiç bir zaman bu ağırlığı atmamıştır..Ançak 150 gr belki atar.. ben daha hafif kurşunlar kullandım..denedim, çünkü o perfonmansı bana vermedi..Alanlara hayırlı olsun..
Kıvırmazlar.. daha önce de ben onlardan bir tripod almıştım, yanlış göndermişler, mail gönderip durumu bildirdim, hemen doğrusunu gönderdiler ve yanlışlıkla gönderdikleri ürünü de geri istemediler, hediyemiz olsun dediler.. gerçekten esnaflıkları 10 üzerinden 10'dur.. Bu arada hayırlı olsun Cihancım, harika bir kamışı inanılmaz bir fiyata aldın