arkadaşlar merhaba aşağıdaki makinanın 60 lık olanını arıyorum ancak türkiyede bulamadım sadece 16000 ve 10000 lik olanları satılıyor buda benim kullanımım için çok büyük sadece yabancı sitelerde bulabildim ancak oralardan alışveriş yapmak çok zor gibi geliyor okuma Cedros ismiyle aynı tipte bir makina çıkarmış ama onu istemiyorum bilgisi olan varsa yardım lütfen 50 likte olabilir
Engin bey, İlgili ürün bu olsa gerek sanırım. http://global.ebay.com/Okuma-SALINA-II-5000-Saltwater-Spinning-Reel-23kg-drag/370488666534/item
salina II 10000 65 kafa bir makine olması lazım eyer bu makine büyük geliyorsa size tavsiyem gene aynı kalıtede olan salina SA 55 olabilir yada biraz daha iyi olsun derseniz raw55 olur cengiz balıkçılıklan bir görüşün derim .raw55 çok iyi bir makinadır .
Cengiz Balıkçılık Okuma'nın TR distürbütörüdür.. En kötü ihtimalle aradığınız makina hakkında bilgi edinebilirsiniz..
tevfik abi zahmet etmişsin evet aynen istediğim makina bu şu internet alışverişini bir sevemedim illa incelemek bakmak istiyorum ama bu sefer deniycez gibi görünüyor teşekkürler
Verdiğim link '' Power seller '' ve ücretsiz kargo. Pay ball veya sanal kart kullanabilirsiniz. 150 avroya kadar gümrük muhafiyeti var.
Öncelikle ufak bir hatırlatma yapayım,yanlış bilmiyorsam önce cedros serisi vardı salina II daha sonra çıktı.Birde küçük kafa aramanın belli bir sebebi varmı ya da hangi disiplinde kullanmayı düşündüğünü yazarsan, neredeyse Okuma nın tüm serilerini kullanan biri olarak farklı tavsiyelerde de bulunabilirim...
aslında 60 lık çok küçük değil ortaboy okuma salina sa 40 kullanıyorum ama onu daha çok kıyıdan zargana veya spin için tercih ediyorum bahsettiğim makinayı eşkina için kullanmayı düşünüyorum veya dip beklemeli avlarda ama açıkçası sorarsanız neden illede bu diye dizaynı çok hoşuma gitti yalan yok cedros aynı tip o niye olmuyor derseniz salina daha kaliteli bence bilemiyorum tercih işte genelde shimano ya daha sıcak bakarım ama okuma vaya başka tavsiye edebileceğiniz makina varsa bakmak isterim teşekkürler