Okuma Salina SA 2 16000 makine almayı düşünüyorum 300 lira civarı bişey denizde kıyı avcılığı yapıyorum. Bu fiyata daha iyi bir makine var mı yoksa bunu aliyim mi
kıyıdan avlanıyosan buna gerek yok bu jig makinesi hem pahalıymış, ucuz bişey bak derim kıyıdan avlanıyosan
İstanbul içinde en işe yaradığı kullanım alanı; 150 200 gr. kurşunla atış yapılan ve akıntılı suyun takımı daha da ağırlaştırdığı Üsküdar ve Kanlıca bölgeleri.. Atış esnasında misina salınımı da gayet başarılı.. Kullanım alanı bu tip bölgelere uygunsa değerlendirilebilir.. Yedek parça ve servis garantisinin olması da en önemli avantajlarından biri.. Geçtiğimiz günlerde forumdaki bazı Abilerimiz, arkadaşlarımız da İstanbul Boğazı için Okuma Raw 2'yi methediyorlardı.. Fiyat olarak Raw 2 yanlış hatırlamıyorsam biraz daha uygundu.. İki makina arasında onların yapacağı değerlendirmeyi de dikkate alarak karar vermek mantıklı olacaktır..
ben salina 2/10,000 kullanıyorum sana tek bir tavsiyem var magazaya git gözünü kapat ve al kullalanan biri olarak diyorumki yarın makina alsam yine salina alırım inan memnun kalırsın ,aman dikkat uyarayım bağımlılık yapar sık,sık oturduğun yerden kalkar karşısına geçer izlersin
kamışımda uzun mesafe atım kamışı harika kombinasyondur dediğim gibi salina hastalıktır bak gene aklıma geldi kalkacagım şimdi yerinden alıp elimi yağa bulaştıracagım yine hay ALLAH
16bin çok misina aliyor gereksizdir. 10binlik alin. Makina ayni makina fakat misinasi ile 100-150gr extra agirligi olur 10binlige göre
Sevgili Ahmet Salinanın 10000'liğini 3 seneye yakındır kullanmaktayım.Bir kere 5 metresuya bir kerede 1 metre suya düşürdüm,dakikalar sonra alabildim. Bu makarayla sanırım tonu aşkın balıkta yakalamışımdır. Keza derinsu jig avlarımda,videolardada görüldüğü üzere hep onu kullandım. Suya düşürmemden ötürü bir miktar bilya sesi yapmaya başlamış olmasına hiç üzülmüyorum. Yollarım İstanbula en kısa zamanda yepyeni olur,gelir. Hiçbir markada bu servisi bulamazsınız. Ancak şayet Boğaz avcılığında kullanacaksanız ben olsam Raw 55'tercih ederdim. Sevgiler
hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum ve sizi dinleyip 10000lik olanı alıcam verdiğiniz bilgilerden dolayı bi kardeşiniz olarak hepinize tekrar teşekkür ediyorum iyi avlar
abicim işin açıkcasını söylemek gerekirse bende aynısını diyecektim salina 10000'i almak üzere gittiğimde raw 2 yi gösterdiler ve ondan daha iyi olduğunu söylediklerinde kafamı biraz kurcaladı uzun süren düşünme süremden sonra ise raw 2 yi aldım