OKUMA SALINA SA65 MAKİNE arkadaşlar bu makinayı gözüme kestirdim... genel olarak bunu denizde ve göllerde kullanmayı düşünüyorum, kıyıdan at, çek, yemli avlar ve çapari için.. ne dersiniz? işimi görür mü? ya da başka ne tavsiye edersiniz? bunu iyi bi surf kamışa takmayı düşünüyorum.. teşekkürler...
niye kimse fikir belirtmiyor? arkadaşlar, değerli abilerim, sizin tecrübelerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var... tavsiyelerinizi bekliyorum...
makine okumanın üst seviye makinelerinden. Yıllarca kullanabilirsin. Hangi bölgede hangi balık avlarında düşünüyorsun?
kullanım alanları ben bu makinayı hem gölde turna ve sazan için, hem de denizde çapari olarak ve beklemelei yemler kullanıp çipra levrek için düşünüyorum... teşekkürler...
Makine dediğm gibi sağlamlıkta okumanın ileri seviye makinesi. Ancak yeni nesil makinelerden değil. Kesinlikle yıllarca kullanacağın makine şüphen olmasın. Üstelik sarımdaki rakatlığı ve hafifliği de seni fazlasıyla memnun edecektir eminim. Yedek parça sorunu da olmayacaktır. 5-10 kiloluk trofeyi çekerken elinin altında olmasını isteyeceğin bir makine. Çünkü sarımı çok hafif ve güçlü. Ancak hafif segment bir makine değil. Yemli avlarda sorun yaşamazsın ama çaparide birazcık yorulacaksın. Devri çok yüksek olmadığı için çaparideki balığı dökme sorunun fazla olmayacak. İleride göreceksin ki turna ve levrek atçeklerinde bu makine işini görmeyecek. Düşünmeye başladığın zaman uygun fiyatlı ve ergonomik bir atçek makinesi istersen http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK PAS 30 makineyi tavsiye ediyorum. Buna 3-3.30 bir spin kamışla atçekte yorulmadan mükemmel atışlar yaparsın inan bana.
teşekkürler çok sağolun tamam dediğiniz makinayı da bi değerlendiricem, fiyat ekonomik dediğiniz gibi. sizden başka konuya ilgi duyan olmadı sanırım. ilginiz için teşekkürederim. bereketli avlar...
İlgi gösteren olmadı demek doğru olmaz sanırım. Yaz mevsiminde insanlar biraz sanal ortamdan uzaklaşıyorlar. Tatil ve eğlence ortamları geceleri balık avları daha cazip oluyor sanıyorum Eylül ayından itibaren bütün forumlar birden hareketlenmeye başlar, cevaplar çoğalır.. Ancak yinede arada konularınız takip ediniz. Zaman içinde mutlaka bilgisi olan arkadaşlardan farklı cevaplar veriliyor.