Siparişini yeni verdiğim Okuma Salina Sea Spin 2.40 10 - 40 g atarlı kamışım bugün elime geçti. Ancak parçalı olan kamışı birleştirdiğimde iki parça arasında yaklaşık 1 cm lik bir bölüm tam olarak içe girmiyor. Sıvı sabun sürerek denedim yine olmadı. Bu kamışın özelliğinden mi yoksa kamışta bir hata mı var? Bu kamışı bilenlerden ve kullananlardan bir cevap vermelerini istemekteyim. Teşekkürler.
Cevaplarınız için sağolun, içim rahatladı geri göndermek zorunda kalmayacağım. Kamışı birleştirdikte, çıkarması çoook zor oluyor. Ben Lineaffe S Curve 2,10 kullanıyorum onda böyle bir sorun yok
Kesinlike zorlamayın.Parçaları birleştirin ve çok hafif bir baskı uygulayın..inşallah fazla aşındırmamışsınızdır..yoksa atış anında 2, parça yerinden çıkacaktır..
Kamışın orjinali bu şekilde,sıfıra sıfır birleşmez.Fazla zorlamadan hafifçe bastırman yeterli olacaktır...
bendede 3 mt vsistem var...o boşluk parçaları birleştirdiğimde bendede kaldı....işin kötütüsü nasıl birleştirdiysem artık açılmıyor...bak keyfine....problem yok....mrsparkle