Okuma Salina Sea Spin İçin Yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında cemadisen tarafından paylaşıldı.

1. cemadisen

cemadisen Cem Adışen

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-Curve Boy:2,10 10-30 atar 167 gr Lineaeffe Oyster Cast Boy:4,20 250 gr atar 540 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40S, Remixon Magnum 6000
    En İyi Avı:
    Sinarit 2,6 Kg
    Siparişini yeni verdiğim Okuma Salina Sea Spin 2.40 10 - 40 g atarlı kamışım bugün elime geçti. Ancak parçalı olan kamışı birleştirdiğimde iki parça arasında yaklaşık 1 cm lik bir bölüm tam olarak içe girmiyor. Sıvı sabun sürerek denedim yine olmadı. Bu kamışın özelliğinden mi yoksa kamışta bir hata mı var? Bu kamışı bilenlerden ve kullananlardan bir cevap vermelerini istemekteyim. Teşekkürler.

2. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    iki parça tamamen birleşmiyor normali o şekilde bir sıkıntı yok yani..

3. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Kamışta problem yok fazla zorlamayın.

4. cemadisen

cemadisen Cem Adışen

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-Curve Boy:2,10 10-30 atar 167 gr Lineaeffe Oyster Cast Boy:4,20 250 gr atar 540 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40S, Remixon Magnum 6000
    En İyi Avı:
    Sinarit 2,6 Kg
    Cevaplarınız için sağolun, içim rahatladı :) geri göndermek zorunda kalmayacağım. Kamışı birleştirdikte, çıkarması çoook zor oluyor. Ben Lineaffe S Curve 2,10 kullanıyorum onda böyle bir sorun yok

5. YassiN..

YassiN.. Yasin

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster 10-30-Shımano Speedmaster 14-40--Shımano speedmaster 25-125 Game Type kamışlar
    Favori Makine:
    Shımano Seıdo 4000--Shımano Biomaster SW 4000 XG--Shımano Sustain 5000 FE
    En İyi Avı:
    Kofana ve Levrekler......
    Kesinlike zorlamayın.Parçaları birleştirin ve çok hafif bir baskı uygulayın..inşallah fazla aşındırmamışsınızdır..yoksa atış anında 2, parça yerinden çıkacaktır..

6. OMMG

OMMG OKAN

Kamışın orjinali bu şekilde,sıfıra sıfır birleşmez.Fazla zorlamadan hafifçe bastırman yeterli olacaktır...

7. deepderin

deepderin ahmet

:)bendede 3 mt vsistem var...o boşluk parçaları birleştirdiğimde bendede kaldı....işin kötütüsü nasıl birleştirdiysem artık açılmıyor...bak keyfine....problem yok....mrsparkle