belirtmiş olduğum kamışı kullanan veya tecrübe etmiş olan arkadaşlar varsa çekeri konusunda bilgi verebilirlermi sağlıcakla kalın
Bir sebepten dolayı sizin mesajlarınıza yazmama kararı aldım ama, dayanamadım, Kamışın çekeri olmaz, Teknelerden dikey avlarda kullanılan ağır takımlar hariç ( tamamen şahsi fikrimdir ) Balığı makine, misina, klips ve klips arkası avcı kısım ( sahte yem, silikon yada iğneli çeşitli takımlar ) çeker, gerekli kalama kullanılarak, balık yeteri kadar yorulduktan ve su üstü yaptıktan sonra kıyıya alınarak kepçelenirse, söylediğim bu silsilenin tamamında güç binme açısından kamışın pek rolü olmaz, ( tüm yazdıklarım, kalama kullanmaya değecek ağırlıkta balıklar için) Bir markanın 15 kilo kaldırma testi odur budur diye reklamları vardır, 15 kiloyu değişik bir kamış dengesinde asıp kaldırıyorlar, tamamen marketing amaçlıdır. neyse çamur atmak gibi olmasın ama, çevremde kimde kamış arızası, kırılması, problemleri duydum ise hep bu bahsettiğim marka kamışlardır. Kolaygelsin.
kesinlikle çok doğru ve aydınlatıcı bilgiler..herkesin bilmesi gerken çok önemli püf noktaları var yazınızda...teşekkürler...