merhaba arkadaslar uzak atış için surf kamış almayı planlıyorum.okuma salina hakkında bilgi sahibi olanlar varsa yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.
merhabalar,bende sipariş verdim 3 parça olanını hevesle bekliyorum kendisini epey araştırdım fiyat kalite olarak ele alınırsa bence mantıklı bir seçim ama tabi kullanmadan net birşey diyemem.. makine olarakta ultegra ile kombin edeceğim inşallah beklentilerimi karşılar..
Fiyat Performans Açısından Çok İyi Diyebilirim. Çaparidede Rapaladada Onu Kullanıyorum. 170 200 Gram Kurşunlarıda Rahat Atabiliyorsun. Kamış Güven Veriyor. Tavsiye Ederim.
Umarim memnun kalirsiniz. Fiyati nedir acaba? Ben de surf kamis arastiriyorum Daiwa emblem pro a uyumlu. Yorumlarinizi da bekliyoruz, belki uyarsa ben de alabilirim.
arkadaşlar bir de salina mı savant mı acaba ikisi birbirine yakın kamışlar mı ?nette gördüğüm kadarıyla savant parçalı degıl ve fiyat olarak uygun acaba kullanan arkadaşlar memnun mu ?birde salina yı yemli avlar için kullanacağım genelde acaba verim açısından nasıl olur ??
Okuma salina 3 parça kamışı kullananlardan bir şey öğrenmek istiyorum ; halkaları porselen mi yoksa SIC halka mı? Kıyıdan yemli olarak kullanıp almak istediğim salinada ip misina kullanacağım. Şu anda da kullandığım lineaeffe seamaster da SIC halka var ve ip misina ile kullanmaktayım. Salina da nasıl bir tür halka olduğunu bilmediğim için ip misina kullansam bir sorum teşkil eder mi?