Merhaba Dostlar. "Rastgele Dostlar" konusunda kendimde biraz bahsetmiştim ve ekipmanlarımı yavaş yavaş almanın zamanı geldi. Okuma markasına karşı büyük bir sempatim var ancak fiyatları da bir o kadar sempatik Aşağıdaki linkte cebime uygun bir surf kamış seçtim. Link : Okuma Salina Surf Kamış Sizden dileğim bu kamış hakkındaki yorumlarınızı paylaşmanız ve hem surf hemde tekne için önerilerinizdir.
kardesım o bahsettıgın sıteden alısverıs yapmazdım... bı arkadasımız basına gelenlerı yazdı demın bı oku ıstersen...
Bilgilendirme için teşekkür ederim, ancak bahsettiğin yazıyı yada konuyu göremedim. Link atabilirsen sevinirim. Ayrıca yorumlarını bekliyorum
Merhabalar Eğer parçalı olması sizin için önemli değilse, aslında parçalı olması bence daha bir güzel, bu fiyatlara alınabilecek en iyi kamışlar sıralamasında başa oynar der üstadlar...Kullanıyor muyum? Evet. Tavsiye eder miyim? Şiddetle!!! Size hayırlı olsun mu? Olsun
Bu salinadan bir iki sefer abanmadan atarken ucu kirildi diye mesajlar düsmüstü foruma. Ben kullanmadim bilmiyorum. Cedros kullanan arkadaslar daha memnun sanki.
Teşekkür ederim... Cedrosları inceleyeceğim kısa sürede teşekkür ederim. Teleskobik kamışın yüzüklerinin çıkmasından korkuyorum açıkçası. Gerçi hiç de kaliteli bir kamış kullanmadım. Zira 1 kez balığa çıkabildim Teşekkür ederim.
merhabalar ayni kamisi kullanmaktayim agir kursunlarda sorun yasiyorum ucu cok esniyor atarken urkek atmama neden oluyor. fakat 75 gram agirliga kadar keyifle kullaniyorum diger biir dez avantajida parcali olmasi makinayi sök tak sikinti fiyat cazipligiyle basarili size hayirli alisverisler..
Üç parçalısı öle 75 gr da falan tınlamaz, Üsküdar'a yolunuz düşerde bir sahile inerseniz 180-200 gr atışlar görürsünüz aynı kamışla.
150 ve ustu atıslarda guzel saglam bende alıcaktım bır ara deneme sansımda oldu parcalı kamıs alıskanlıgım olmadıgından vazgectım sok tak topla bana gore degıl